KR1STIJAN G0LUBOVIĆ D1SKVALIFIKOVAN ZBOG NJEG, ISPLIVALI DETALJI ŽEST0KOG SUKOBA: Golubović bijesan kao ris, SEVAJU PRETNJE – Sta ima novo?

KR1STIJAN G0LUBOVIĆ D1SKVALIFIKOVAN ZBOG NJEG, ISPLIVALI DETALJI ŽEST0KOG SUKOBA: Golubović bijesan kao ris, SEVAJU PRETNJE

“Rat” se nastavlja…

Kristijan Golubović je prije nekoliko večeri žestoko isprozivao Radeta Lazića, zbog kojeg je bio diskvalifikovan u rijalitiju “Farma”. Međutim, sukob se nastavio i poslije rijalitija, kada je Lazić napisao pjesmu u kojoj proziva Golubovića, a sada je Kristijan žestoko uzvratio pominjući da je čuveni reper Tu Pak ubijen jer je prozivao kroz pjesme.

Rade se oglasio za portal Srbija Danas, kako bi odgovorio na surove riječi Golubovića, ali ni on nije bio miroljubiv, “rat” se nastavlja.

– Kristijan kao Kristijan. Čovjek pun kompleksa, koji očigledno ne može da preboli tu famoznu Farmu 6. – počinje Rade za Srbija Danas, pa dodaje.

– Šta reći o mentolu koji u udarnom terminu mašta o tome kako će da me “odvali” kako će da me zapali i koliko može da košta moje ubistvo, to o njemu govori. Rekao je na samom startu da se nikada nismo čuli, što je laž. Imali smo duel u radio emisiji, gdje sam ga verbalno mnogo nadjačao. – rekao je Lazić.

View this post on Instagram

A post shared by Rade Lazic (@rade_lazic_official) on

– U njegovoj verbalnoj nemoći je počeo i dijete da mi psuje i to je nešto što nikada nikome ne opraštam. Jednostavno, čovjek ne može da mi oprosti što sam hiruškim putem, izvrsio abo*tus na njegovom mozgu u svakom našem verbalnom duelu. Za njega ja sam “Hirurg iz košmara” i vrlo dobro zna da samo ja mogu tamo da mu se suprotstavim i on sad, sa sigurnošću mogu reći, da ima strah od mene. – rekao je bivši zadrugar za Srbija Danas, pa se osvrnuo na Vladimira Tomovića, sa kojim je takođe ušao u konflikt:

– Čak i Tomović je poklekao i nema m*da da mu kaže šta stvarno misli o njemu. Ja sam rekao, spremniji sam nego ikad. Istina je na mojoj strani kao i narod, koji već poslije nedjelju dana ne može više da sluša Pinočeta i njegove bajke za laku noć. Tako da, ako me ljudi iz produkcije kontaktiraju i budemo se dogovorili oko honorara, ja sam spreman da uđem bez trunke straha i da vidimo ko je ko i ko je šta – završava rade za Srbija Danas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *