NAJVEĆA SRAM0TA IKAD U ZADRUZI, OVA SCENA JE ZGR0ZILA GLEDATELJE: Svi s gađenjem gledali, OVO JE ZA SVAKU OSUDU (F0TO/V1DEO) – Sta ima novo?

NAJVEĆA SRAM0TA IKAD U ZADRUZI, OVA SCENA JE ZGR0ZILA GLEDATELJE: Svi s gađenjem gledali, OVO JE ZA SVAKU OSUDU (F0TO/V1DEO)

Niko nije ostao ravnodušan!

Sinoć je u “Zadruzi” bio organizovan izbor za miss i mistera četvrte sezone, a veliku pažnju privukao je performans Miljane Kulić.

Ona se razgolitila, i počela da ćuska i tverkuje na bini, ne stideći se ni da pokaže višak kilograma, sa kojima kuburi u posljednje vrijeme.

Mada su neki pozdravili njenu spremnost da uvijek napravi šou, za razliku od “lijenih starleta, koje samo čekaju sponzora”, mnogi gledaoci smatraju da je njen nastup bio skandalozan!

– Ljudi, šta je ovo? Upalih TV, kad me srčani ne strefi – glasio je jedan od komentara u Fejsbuk grupama u kojima se okupljaju gledaoci “Zadruge”.

– Ovo ponižava ženski rod do dna. To nije šou. Ovo s Miljanom je sramota – ocijenila je jedna od gledateljki.

Printscreen

– Bože, baci šleper cigli i budi precizan! Znači, ovo bi i animal planet cenzurisao, ali Pink ima želudac – bila je još oštrija druga gledateljka.

Ukoliko ste ga propustili sinoć, jedan dio Miljaninog nastupa možete pogledati u nastavku:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *