SRELE SE LUNA I ANABELA PRVI PUT, Đ0GANIJEVA GRCA U SUZAMA: Evo šta joj je majka p0ručila, NE D0LAZI SEBI – Sta ima novo?

SRELE SE LUNA I ANABELA PRVI PUT, Đ0GANIJEVA GRCA U SUZAMA: Evo šta joj je majka p0ručila, NE D0LAZI SEBI

Dok je Anabela Atijas bila na odmoru Luna Đogani je iskoristila priliku da bude sa mlađom sestrom i odvela je u Zoo vrt, gdje su uživale u zajedničkom vremenu.

Luna Đogani odlučila je da slobodno vrijeme iskoristi na kvalitetan način i provede ga sa Blankicom i ujedno navodno izgladi odnose sa mlađom sestrom, koja je bila ljuta na nju zbog svađe sa majkom Anabelom tokom “Zadruge 3”.

PINK

“Nakon izlaska iz rijalitija Luna se na sve načine trudila da nadoknadi izgubljeno vrijeme sa sestrama, a kako je posebno vezana za malenu Blankicu bilo joj je jako bitno da ispravi sve nesporazume sa njom s obzirom na to da je i sama navela da je ljuta na Lunu zbog učestalih svađa sa Anabelom”, navodi izvor i dodaje da je to rezultiralo i da Atijasova počne da se viđa sa najstarijom kćerkom:

“Anabela i Luna nisu u dobrim odnosima, pogotovo nakon Lunine vjeridbe kojoj nije prisustvovala. Iako je to potpuno slomilo Atijasovu one su u kontaktu koji je više strogo poslovan, nego porodičan. Kako je Anabela otputovala na odmor sa bivšim suprugom Andrejom Atijsom, ostavila je Blankicu sa Lunom kako bi mogle da provedu zajedničko vrijeme. Iako je to bio trenutak kada su se majka i kćerka napokon srele oči u oči, i dalje su u zategnutim odnosima, pa se viđaju samo zbog Blankice.”

Iako ni jedna ni druga ne žele da komentarišu njihov odnos u javnosti, jasno je da je Anabela jako povrijeđena.

“Poznato je da se Anabela ne slaže sa Luninom vezom sa Markom, ali ju je jako pogodilo što je za njihovu vjeridbu saznala iz medija, kao i što je niko nije ni pozvao da prisustvuje prosidbi za koju su svi znali sem nje”, navodi izvor i ističe da je Luni jako teško zbog trenutne situacije:

“Ona je i plakala tokom vjeridbe što Anabela nije tu, ali je svjesna da je situacija prosto neprijatna za sve. Zato se trudi da na sve načine popravi odnose barem sa sestrama, s obzirom na to da Anabela i nakon vjeridbe i dalje sumnja u Markove namjere sa Lunom.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *