JEZ1VA TUČA UZDRMALA ZADRUGU, OBEZBEĐENJE UTRČALO: Žest0k sukob Vladimira i Kristijana eskalirao, “STAN1JA JE…” (V1DEO) – Sta ima novo?

JEZ1VA TUČA UZDRMALA ZADRUGU, OBEZBEĐENJE UTRČALO: Žest0k sukob Vladimira i Kristijana eskalirao, “STAN1JA JE…” (V1DEO)

Kristijan Golubović i Vladimir Tomović su se sukobili za crnim stolom, obezbjeđenje reagovalo.

“Ovdje su očigledne dvije, tri, četiri struje i ne trebaju da se nazivaju čoporima. Rekao bih na sve komentare za svakog po nešto. Vlada je primetio animozitet i u pravu si, ne mogu da te gotivim, ali ne to što priča Marija, da je Stanija razlog. I da sam bio sa Stanijom, kao što nisam, uzmimo kao da sam bio sa njom, ja sam vozio taj Pežo, znamo šta je biti sa nekom djevojkom poslije nekog frajera i da to ostavlja trag, bar u nekom šmekerskom smislu”, rekao je Kristijan, a onda je ustao i Tomović.

“Nemoj mene u isti koš, ja sam rekao isto što sam tada rekao,…. se na zajedničku podršku koja gleda oženjenog čovjeka i slobodnu djevojku. Nju u tom kontekstu, ona se na to uvrijedila, ja tebe nisam spomenuo. Ja sam taj klip gledao ponovo, jer sam znao”, pravdao se Tomović.

Tomović i Kristijan su se potom sukobili oko izdržljivosti, a situacija je eskalirala do te mjere da je obezbjeđenje moralo da reaguje.

“On ima animozitet prema meni, zato što normalno hodam, ja vježbam da bih bio zdrav. Ja se tebe ne bojim! Ti sve svodiš na te teme”, dobacio je Vladimir.

“Ovo što radiš, ovaj šoubiznis, ja od ovoga dobijam pare. Ćuti klošaru, u gipsanim čarašama izlaziš i u dresu od 8 eura. Ti si pokvaren čovjek. Ovo što je bilo između nas, ja čekam, ja sam stara sačekuša, ja gledam četiri godine”, odbrusio je Golubović.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *