R0ĐENA SESTRA KRISTIJANA G0LUBOVIĆA ULAZI U ZADRUGU? Zove se DUNJA – evo kako izgleda PLAVUŠA KOJU KR1JE OD MEDIJA (F0TO)

Kristina Golubović, rođena sestra Kristijana Golubovića jedne prilike prokomentarisala je brak svog brata.

– Čitala sam da je izjavila da joj je teško zbog svega i da će se razvesti. Ja se s njom slažem, i ja sam žena i kako bih se osjećala da sam na njenom mjestu. Da se ne lažemo. Kristijan je moj brat, volim ga najviše na svijetu, ali i on treba malo da razmisli. Iskreno, nadam se da Ivana neće pasti pod uticaj i da će se sve rešiti. Imaju predivnu ćerkicu i vole se, tako da vjerujem da će ovo ostaviti iza sebe. S druge strane, znala je za koga se udaje! Za Kristijana Golubovića, znala je da on nije profesor književnosti – iskrena je Golubovićeva.

Ona kaže da sa ženom svog brata nije u kontaktu, ali da o njoj misli sve pozitivno:

– Ivana je divna žena i majka. Mi nismo u kontaktu, ne čujemo se. Ona brine o bebi, pa se i ne čujemo. Snajka je mirna, tiha, nije iz ovog svijeta, zato joj je još teže da podnese sve ovo – nastavila je Kristina.

Kristina sve češće komentariše dešavanja oko Zadruge, a sada je prokomentarisala i Staniju:

– Kristijan je kavaljer, on nikada ne bi to uradio. On neke stvari kaže u afektu, ali pola stvari ne misli. Njemu su porodica i njegova djeca na prvom mjestu, to ga je jako povredilo. – rekla je Dunja za Srbija Danas, pa dodala:

– Ona ne treba da se plaši da uđe u rijaliti, on je kavaljer, on će joj pružiti ruku kada uđe, ukoliko mu se izvini što mu je pominjala decu. Ukoliko se ne izvini, pa dobro, život ide dalje. Ja prvo kada sam čula da je to rekao, nisam tako shvatila, jer ga vrlo dobro poznajem, ali onda se napravio haos sa druge strane. Ja ne poznajem Staniju, nema šta tu ja nju da vređam, niti bilo šta, nije mene uvrijedila nego njega. Ja mogu da iznesem samo svoje mišljenje. Ne volim kada se pominju djeca ni u kakvom sukobu. – rekla je Kristijanova sestra za Srbija Danas.

Zbog njenih sve češćih komentara, mnogi očekuju da i ona uđe u Zadrugu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *