SEĆATE SE B1VŠEG MUŽA JELENE KARLEUŠE? B0JAN JE SMRŠAO, NAB1JEN MIŠ1ĆIMA: Frajer kakvog na daleko nema, EVO KAKO DANAS IZGLEDA (F0TO) – Sta ima novo?

SEĆATE SE B1VŠEG MUŽA JELENE KARLEUŠE? B0JAN JE SMRŠAO, NAB1JEN MIŠ1ĆIMA: Frajer kakvog na daleko nema, EVO KAKO DANAS IZGLEDA (F0TO)

Bojan Karić, nasljednik imperije bogate porodice, sin Sretena Karića, rođenog brata Bogoljuba Karića, ne pojavljuje se često u javnosti, a danas kada bi i došao na neki događaj – malo ko bi ga zaista prepoznao.

Bojan Karić je, naime, godinama kuburio sa kilogramima i višak je bio vidan, a danas izgleda bolje nego ikada.

View this post on Instagram

New look 💪🏼🙏🏻

A post shared by Bojan Karic (@bojankaric) on

Sudeći po najnovijim fotografijama, Bojan Karić je izgubio na desetine kilograma i danas je pravi frajer. Malo koja djevojka se ne bi okrenula za njim.

foto: Goran Srdanov RAS Srbija

Njegova trasformacija je išla polako, a prošle godine u maju mogli smo da ga vidimo na svadbi kod Danijele Karić i Ivana Mileusnića i tada je bilo jasno da je počeo da se mijenja.

Bojan je, pak, porodičan čovjek i godinama je u braku sa Mašom Nikolić kojoj se zarekao na vječnu ljubav 2007. godine. Njih dvoje su roditelji blizanaca, dječaka Teodora i djevojčice Tare.

Bojan je jučer na Instagram objavio fotografiju, niko ne može da vjeruje da je postao ovakav frajer.

View this post on Instagram

He who leaps for the sky may fall. It’s true. But he may also fly 😉 #beliveinyourself

A post shared by Bojan Karic (@bojankaric) on

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *