H0ROR U ZADRUZI, PUCAO IZ PIŠT0LJA, ONA SAMO PALA: Svi u strahu, P0GLEDAJTE ŠTA SE DESILO

Nenad Lazić, poznatiji kao Neca Tiktoker poznat je po svojim snimcima na društvenim mrežama, u svom životu prošao je kroz mnoge nedaće, maltretiranja i nipodaštavanja od strane okruženja.

On krije jednu mračnu tajnu koja se mogla završiti tragično, ali na svu sreću sve se završilo kako treba.

– Bili smo napadnuti od strane jedne komšinice sa kojom nismo u dobrim odnosima… Bilo je podne, ljetno vrijeme, porodično smo seli da uživamo, kad je odjednom iskočila ta žena sa kojom moja mama nije pričala 18 godina i rekla mojoj mami: ‘Dođi da ti ubijem dijete’, u smislu da ubije mene. Moja mama jako je stresno shvatila to jer ne priča sa njom godinama. Tata je htio da smiri situaciju i pitao u čemu je problem, problem je bio navodno jer sam ukrao svesku njene unuke – pričao je Neca pred rijaliti, pa dodao:

Printscreen

– Dakle bio sam proglašen lopovom. Moja mama koja zna kakav sam je odmah to demantovala i krenula da se svađa sa njom, u tom momentu naišao je otac te djevojke sa prijetnjom da će nas sve ubiti i držao je neko oružje. Moja majka se uplašila za nas uvela nas unutra i pozvala policiju, tata kada je video čovjekove namjere, uzeo je neku metalnu šipku i udario čovjeka po rukama. Tako je metak opalio negdje u vazduh i majka je pala u nesvijest tad. Popucali su joj očni kapilari, odveli smo je kod doktora i tu su je nedjelju dana liječili i vraćali oči u normalu. Peca i ja smo zadobili velike traume. Čak smo išli i na sud i dobili smo ih.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *