NAK0N PREB1JANJA T0MOVIĆA, VELIKI ŠEF ODMAH REAGOVAO: Najstr0žija kazna za KR1STIJANA! PR0DUKCIJA JE ODLUČILA DA KR1STIJAN… – Sta ima novo?

NAK0N PREB1JANJA T0MOVIĆA, VELIKI ŠEF ODMAH REAGOVAO: Najstr0žija kazna za KR1STIJANA! PR0DUKCIJA JE ODLUČILA DA KR1STIJAN…

Danas je u Zadruzi izbio opšti haos na imanju, zbog čega je odmah reagovao Veliki šef i kaznio aktere ovog nemilog događaja. Takođe, zadrugari su obavješteni i da se zadatak sa lopovima i policajcima prekida, ali i da počinje novo izdanje Radio Amnezije.

– Zadrugari, prije svega vas obaveštavamo da smo doneli odluku da Kristijan i Alen budu kažnjeni nedeljnim honorarima zbog agresivnog ponašanja, dok će Maja biti kažnjena nedjeljnim honorarom, jer je razbila vrata paba – glasio je prvi dio pisma.

– Osim toga, što ste dokazali da ne umijete da se igrate, donijeli smo odluku da odmah prekinemo nedjeljni zadatak. S obzirom na to da je zadatak prekinut, kažnjeni ste svi smanjenjem budžeta po hiljadu dinara. Sada počinje Radio Amnezija – glasilo je pismo.

Evo kako je to izgledalo:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *