MAJA IZJAV1LA DA JE JANJUŠ TUKAO, A SADA SE ON OGLAS1O: Pre p0la sata OVO OBJAV1O NA INSTAGRAMU – više neće da krije (F0TO)

Marko Janjušević Janjuš je nedavno tema mnogih medija s obzirom na to da su u javnost procurile razne informacije o njegovom odnosu, kako sa bivšom ženom, tako i sa nekadašnjom ljubavnicom Majom Marinković.

Janjuš je putem svog Instagrama poslao jasnu poruku, u kojoj je između ostalog i potvrdio da ponovo ulazi u rijaliti:

– Griješio jesam i grešiću ceo život, ali me niko neće okriviti za ono što nije. Borićemo se do kraja, uz samo jedan slogan. Bog oprašta, ako se iskreno pokaješ i promijeniš. Što se tiče večerašnjeg ulaska i boravka narednih 9 meseci, pričaću samo istinu, pa kakva god ona bila. I još nešto, ovoga puta ulazim kao slobodan muškarac, ali da se borim za ono što sam izgubio kao oženjen. Veliki pozdrav i hvala svima unaprijed koji ste uz mene i kada je dobro i kada je loše. Vratiće se Janjuš pravi, onaj Janjuš prije što je bio, da, onaj bez starleta. Sve najbolje vam želim, iskreno od srca – napisao je Janjuš.

Podsjećamo, Maja je u ispovijesti za “Republika.rs”  izjavila kako je Janjuš tukao dok su bili skupa, a onda objavila i ove slike kao dokaz:

Srpski telegraf
Srpski telegraf

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *