MAJI KASNO SIN0Ć JAVILI LOŠE VESTI: P0digli su je, A V0DITELJ JE OVO SAOPŠTIO – ostala ukopana u mjestu SVI ZANEMELI (V1DEO)

Ovonedjeljni vođa Lepi Mića je na samom početku nedjjelje za svoja dva potrčka odabrao Maju Marković i Alena Hadrovića. Podsjetimo, Alen je iskazao svoje simpatije prema Maji, a Markovićeva je priznala da joj on prija, iako ima vjerenika, bivšeg zadrugara Jovicu Putnikovića. Zadrugari su večeras nominovali i birali između njih dvoje, a većinom glasova odlučili su da prvi nominovani tačmičar ove nedjelje bude upravo Maja.

Maja je dobila priliku da se obrati zadrugarima.

– Dobro veče svima, ja prihvatam svačiji komentar. Sad, pažljivo sam vaš slušala, bitna su mi vaša mišljenja. Ovako, ja ne znam odakle da krenem… Ja sam sama ovde ušla, pričala sam sa verenikom, da, ali nije on mene naterao ovde da uđem. Ja nisam ničije kuče. On je insistirao na tom pevanju, da pokažem sebe kao osobu i svoj talenat. Želim da se pokažem u najboljem svetu. Prvi put mi se desilo tako nešto, da biram između razuma i srca. Teško mi je. Ja sam juče priznala pred svima vama da mi Alen prija kao osoba, njegova pažnja, to što je tu… Ja ne mogu da lažem, ne bi bilo fer sa moje strane. Što se tiče Joce, ta priča za održavanje, ja nisam sa njim zbog para, dopao mi se, tu je, i ja ga volim. To što sam rekla da mi Alen prija, to je moje mišljenje. Ja Jocu volim, biću tu za njega. Ni u jednom trenutku nisam prestala da mislim o njemu. Sve držim u sebi. Da li sam ga povredila, to ću sa njim priča, on će mi reći da li sam ga razočarala. Sve ostaje na našem razgovoru – istakla je Maja, a onda se obratio i Alen:

– Hvala svima na lijepim rikečima. Ne želim da se osetim kao neki matori biznismen, to što pričate o materijalnoj sigurnosti. Ako sam joj se dopao, to je zbog energije. Niko nije Maju osudio od onih koji su je nominovali, moji prijatelji je jako podržavaju – rekao je Hadrović.

Nakon Majinog i Alenovog obraćanja, voditelj Darko je podigao zadrugare koji su ove nedjelje dobili najmanje glasova od strane publike, a to su bili Rea Anđelković, Hana Rodić, Kenan Tahirović i Snežana Ojdanić.

Darko je redom spuštao zadrugare. Prvo je spustio Snežanu, a potom i Kenana, te su ostale da stoje Rea i Hana. Nakon nekoliko trenutaka, Tanasijević je otkrio publici i zadrugarima da će u duel sa Majom ići Hana. Malo prije toga obratila joj se Rada Vasić, koja se izvinila što hrče, te joj poželila srećan put.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *