UDAJE SE B0JANA RODIĆ, MLADOŽENJA SVE POTVRDIO: Evo šta je Šijan rekao o puncu i punici – Sta ima novo?

UDAJE SE B0JANA RODIĆ, MLADOŽENJA SVE POTVRDIO: Evo šta je Šijan rekao o puncu i punici

Mirko uživa sa prelijepom Bojanom Rodić, svastikom Veljka Ražnatovića, te otkriva da iz dana u dan njihova veza ima još jaču perspektivu i da će se krunisati brakom.

– Sjajno nam je u vezi. Sve nam je bajno, sjajno… Cvetaju nam ruže. Predivno nam je, uživamo. Bojanu obožavam, ona je prava djevojka za mene. Ništa još ne znam za svadbu, ali ona će se svakako desiti. Kad bude, neka bude, i to je to – rekao je Mirko i otkrio da li je upoznao Rodiće, te kako su ga prihvatili Bojanini majka Danijela i otac Bogdan, sa kojima se javnost već dobro upoznala otkad su postali prijatelji muzičke zvezde Svetlane Cece Ražnatović:

mirko

– Naravno, upoznao sam cijelu porodicu Rodić, oni su legende. Prihvatili su me super, oni su takvi ljudi. Nisam divnije ljude upoznao od njih. Pravi su domaćini, nema šta.

Goca Božinovska jedva čeka da postane baka, a nedavno je za medije izjavila da zaljubljenom paru daje blagoslov za brak.

– Bojana je izuzetna djevojka, dobro dijete, vrijedno. Mislim, uostalom, ja se vodim rečenicom: “Gledaj majku, biraj kćerku”. Prosto, ja se držim tih starih stvari. Ako su ti otac i majka domaćini, vrijedni i kvalitetni ljudi, oni nikako nisu mogli da naprave djecu koja ne valjaju. Jedva čekam da mi podare unučiće, pa da se igram sa njima – rekla je pjevačica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *