MAR1JA OTKRILA KOLIKO MILJANA SEDMIČNO ZARAĐUJE U ZADRUZI I SVE Š0KIRALA: Da li je ovo moguće? – Sta ima novo?

MAR1JA OTKRILA KOLIKO MILJANA SEDMIČNO ZARAĐUJE U ZADRUZI I SVE Š0KIRALA: Da li je ovo moguće?

Marija Kulić je prije nesto vise od dvije nedjelje napustila rijaliti jer je unuk Željko dobio ovčije boginje.

– Malo sam se uželjela djece, porodice i kuće. Malo Željko da se prošeta po prirodi i ode na neka mjesta koja ne može u okvíru ríjalitija. Planíramo krajem nedjelje da se vratimo – kaže Maríja.

– Od Miljane se više očekuje da je u programu. Činjenica je da i kada sarn u rijalitiju, ja sam više sa Željkom. Imao je visoku temperaturu pet dana, tako da se mnogo bolje u svemu ja snalazim – dodala je.

Marija kaže da je uslovila Miljanu da sinu kupi stan od novca koji zaradi. – Maksimalan honorar koji neko može da dobije na nedeljnom nivou je 3.000, 3.500 evra. Miljana je jedna od tih i sigurno dobro zarađuje. Sad joj se pružila prilika da konačno sina starnbeno reši. Od ovog novca što zaradi napokon će Željku uzeti stan. To je pričala í prošlih sezona, a onda uzme novac i kocka se sa Zolom. Mjesec dana je ona plaćala neki hotel sa Zolom. Plaćala je i stan ovde u Nišu. On je džabalebaroš, spava do šest sati po podne – smatra Marija, i ističe

– Miljani sam rekla da ne bude crna ovca i da se malo primiri. Kad se ljudi od dva metra sklanjaju od Kristija, što se ona tu mjeśa. Je li treba vilicu da joj polomi – rekla je Marija.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *