P0GLEDAJTE ĐANIJEV STAN U BE0GRADU NA VODI, luksuz kakav ne možete ni zamisliti: Dnevna ostavlja bez daha! – Sta ima novo?

P0GLEDAJTE ĐANIJEV STAN U BE0GRADU NA VODI, luksuz kakav ne možete ni zamisliti: Dnevna ostavlja bez daha!

Radiša Trajković Đani prošle godine se sa suprugom Slađom odselio sa Mirijeva i uselio se u novi luksuzni stan u Beogradu na vodi. Popularni bračni par ugostio je ekipu portala Pink.rs u novom domu.

he

Foto:Pink.rs

Đani i Slađa nisu žalili para kada su svoju novu luks gajbu uređivali, a kako nam je folker otkrio, za uređenje enterijera bila je zadužena njegova supruga, budući da je on previše zauzet poslovnim obavezama.

– Za sve je bila zadužena Slađa, a i da sam hteo da pomognem prosto nisam mogao od posla. Ja sam glavni za finansije a Slađa za sređivanje, nije se mnogo namučlila pošto je imala i pomoć stručnih ljudi koji se bave time. Ona je samo izrazila želju šta i kako hoće da skocka – kaže Đani na početku razgovora, dok se njegova supruga smješka i klima glavom.

he1

Foto:Pink.rs

– Naravno da nam nedostaju komšije sa Mirijeva, ipak smo dugo živeli gore i imali dosta dragih ljudi, ali znate onu staru: ”Čovjek se brzo navikne na bolje”.

he5

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *