Od supruga traži da joj daje 3.000 dolara mesečno – svi su bili zapanjeni kad su čuli razlog – Sta ima novo?

Od supruga traži da joj daje 3.000 dolara mesečno – svi su bili zapanjeni kad su čuli razlog

Žena je ideju prvo objavila na Internetu, pitajući korisnike da li se slažu da ima pravo da traži 3.000 dolara od svog muža za taj posao.

Anonimna majka iz Amerike pitala je članove američkog foruma Reddit, da li greši što želi da joj plati suprug, jer sedi kod kuće i brine o njihovom detetu.

Internet zajednica je podelila svoje stavove i mišljenja. I dok su neki rekli da je žena potpuno u pravu, drugi su mislili da je 3.000 dolara i dalje nerazumna suma.

„Moj suprug dobro zarađuje, ali je veoma ekonomičan i ne želi da troši mnogo, osim na strogo neophodne stvari, jer u mladim godinama želi da bude finansijski nezavisan. Verovatno je bio takav i pre nego što smo se upoznali. Ali tada sam i ja takođe imala svoj posao i svoj novac da radim šta želim.“ – napisala je majka.

Nakon što su se venčali i dobili dete, majka je ostala bez posla i posvetila svoje vreme odgajanju njihovog deteta.

Ali pošto sada ne zarađuje sopstveni novac, majka se požalila da nema novca za kupovinu odeće, šminke, modnih dodataka i da bi bilo šta kupila, morala je da zatraži dozvolu od muža.

„Živimo na mestu gde je većina stvari jeftina, tako da ne tražim mnogo“, dodala je anonimka, koja je u braku četiri godine.

Dok su je neki korisnici Interneta podržavali, neki su se šalili na njen račun.

„Dakle, želiš da ti da novac za rad dadilje, da imaš da trošiš.“ „Ovo je apsurdno i smešno, osim ako niste prebogati“, napisao je jedan korisnik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *