G0GA SEKULIĆ U VILI STAN1VUKOVIĆA SNIMILA SP0T: Ušla je u spavaću i svima pokazala kako izgleda, SLIKE OB1LAZE REGION – Sta ima novo?

G0GA SEKULIĆ U VILI STAN1VUKOVIĆA SNIMILA SP0T: Ušla je u spavaću i svima pokazala kako izgleda, SLIKE OB1LAZE REGION

Goga Sekulić snimila je spot za duetsku numeru “Dečko moj” u velelepnoj vili gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića.

Luksuzna vila, za koju agenti za nekretnine tvrde da vredi najmanje nekoliko miliona maraka, nalazi se u banjalučkom naselju Petrićevac, uz Zapadni tranzit.

Veliko imanje, kao i enterijer kuće prate bijeli tonovi, skupocjene skulputre i slike, ali i zlatni lusteri, stepenice i ko zna šta još, što Goga “nije stigla” da uhvati u kadru.

Vila je u vlasništvu Stanivukovićevog oca, koji se bavi privatnim biznisom, a dozvoljeno snimanje spotova u njegovom domu je potvrdio upravo Draško.

Spot za Goginu pjesmu jedan je od tri snimljena u toj vili. Stanivuković za svojevremeno ATV rekao je da je vila njegove porodice i do sada bila otvorena za sve koji su željeli da snime video ili fotografije za njihove bitne događaje.

Tako je, kako navodi, fotografisano 50 matura , 70 rođendana, 30 svadbi, dvije vjeridbe i snimljena 3 spota. Za sve to, tvrdi Stanivuković, nikome nije naplaćeno, a svi koji su u vili boravili iz tog razloga su iz Banjaluke.

On dodaje i da je njihova porodična kuća, prema nekim istraživanjima, najfotografisaniji objekat u Banjaluci.

POGLEDAJTE SLIKE I GOGINOG SPOTA:

drasko1
drasko2
drasko3
drasko4
drasko6
drasko7
drasko8
drasko9
drasko10
drasko11

Pogledajte još detalja iz spavaće sobe u njenom spotu:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *