ADIL SE KASNO S1NOĆ OGLASIO NA INSTAGRAMU! LJUT JE: Svima jasno napisao koje VJERE JE BIO DŽEJ! DOSTA VIŠE LAŽI – Sta ima novo?

ADIL SE KASNO S1NOĆ OGLASIO NA INSTAGRAMU! LJUT JE: Svima jasno napisao koje VJERE JE BIO DŽEJ! DOSTA VIŠE LAŽI

Legenda narodne muzike Džej Ramadanovksi preminuo je u nedelju 6. decembra u 57. godini života od posledica srčanog udara.

Čitava estrada se oprostila od prerano preminulog pjevača, a javnost je s nestrpljenjem čekala oglašavanje njegovog zeta Adila Maksutovića. Pjevač se tri dana nakon smrti tasta oglasio putem društvene mreže Instagram potresnom porukom.

Otkako nas je pjevačka legenda napustila brojne su priče o njegovim dobročinstvima, kao i o tome koliko je poštovao sve ljude, pripadnike islamske i pravoslavne vjeroispovijesti. Pojavile su se tvrdnje kako je Džej pred samu smrt želeo da promijeni veru, te da iz Islama  pređe u hrišćanstvo.

Međutim, ove spekulacije su izrevoltirale pjevačevog zeta Adila Maksutovića, te se i on oglasio na društvenoj mreži Instagram.

– Džej Ramadanovski je bio islamske vjeroispovestiod od oca Mazlama i majke Barije. Oba roditelja su mu takođe bili muslimani, porijeklom iz Makedonije. Svetu Petku je poštovao, voleo i svake godine obilježavao. Nije slavio slavu uz sveću i slavski kolač, kako to pravoslavni običaji nalažu. Za njega je Bog bio jedan. Nikada nije ni spomenuo da želi da promijeni svoju vjeroispovijest. Porodica Ramadanovski – piše u objavi Džejevog zeta Adila.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *