SAZNALI SPOL BEBE! ŠEHERZADA RODILA DVA SINA, A EVO ŠTA SADA OČEKUJE: Velika sreća u porodici – Sta ima novo?

SAZNALI SPOL BEBE! ŠEHERZADA RODILA DVA SINA, A EVO ŠTA SADA OČEKUJE: Velika sreća u porodici

Porodica će uskoro postati peteročlana

Iako im je u martu prošle godine stiglo drugo dijete, sinčić Han, ‘šuškanja’ o krahu braka jednog od najpopularnijih turskih parova, 50-godišnjeg Halita Ergença i njegove 12 godina mlađe supruge Berguzar Korel, nisu prestajala sve do sad. 

Berguzar Korel, glumica poznatija kao lijepa Šeherzada, objavila je na Instagramu da sa suprugom Halitom, najpoznatijem po ulozi Sulejmana Veličanstvenog, očekuje treće dijete. Posljednje tri godine je nismo gledala u televizijskim projektima, a sada, kada je počela snimati novu seriju, istu je morala prekinuti jer je ostala u blaženom stanju. Rečeno je da će se serija, koja je započela smrću mlade djevojke, nastaviti vrlo brzo, no Berguzar je odgodila snimanje serije jer joj, kako je rekla, trudnički  trbuščić ne bi pristajao u novoj ulozi. 

Saznala sam da sam trudna dok sam pripremala ulogu

 ‘Nakon tri godine izbivanja s ekrana, saznala sam da sam trudna dok sam se pripremala za ulogu u TV seriji ‘Kanlı Yayın’, za koju smo se mjesecima vrijedno spremali. Iako me trudnoća nije spriječila da nastavim s projektom, morali smo odgoditi snimanje na kojem smo radili mjesecima, zbog mojih fizičkih promjena koje nisu prikladne za moj lik. Nije mi lako oprostiti se od ovog projekta na kojem sam radila sa sjajnim ljudima. Željela bih zahvaliti svim svojim kolegama, od kojih sam puno naučila i prošla kroz prekrasan proces stvaranja ovog projekta. Želim da nam se putevi ponovo ukrste u zdravim danima ‘napisala je lijepa glumica.

Potom je objavila idući story u kojem se zahvaljuje svima na divnim željama. ‘Od trenutka kad sam objavila vijest, ne stižem svima da odgovorim na poruke. Baš ste me usrećili, hvala vam puno. Hvala što postojite’, dodala je ona. Navodno su izvori bliskom paru, za turske medije, izjavili kako je treća trudnoća supružnike iznenadila jer ju nisu planirali, ali da su presretni što se dogodila. 

Berguzar i Korel već znaju i spol bebe, no s obožavateljima taj podatak još uvijek nisu podijelili. Isti izvor tvrdi da će nakon dva sina – 11-godišnjeg Hana i jednogodišnjeg Alija, u obitelj stići djevojčica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *