U DVORIŠTU VELIKI BAZEN I POGLED NA MORE! Tomović sređuje imanje, pokazao gdje će živjeti: 1 detalj JE SVIMA PRIVUKAO PAŽNJU – Sta ima novo?

U DVORIŠTU VELIKI BAZEN I POGLED NA MORE! Tomović sređuje imanje, pokazao gdje će živjeti: 1 detalj JE SVIMA PRIVUKAO PAŽNJU

Vladimir Tomović nedavno je diskvalifikovan iz rijalitija “Zadruga 4”, a sada je po svemu sudeći riješio da se posveti renoviranju imanja.

“Evo Vladimirov VIP život da vidite kako odmara poslije Zadruge” – čuje se na početku snimka i vidi kako Vladimir pomaže majstorima u radovima na imanju, a u samom opisu videa stoji “Selo moje ljepše od Pariza” uz emotikon srca.

Zatim se Vladimir pohvalio fanovima na Instagramu, pokazujući svoje imanje, koje je trenutno u procesu renoviranja.

Ono što se moglo primetiti jeste da će Vladimir uživati u preliepom ambijentu sa bazenom i pogledom na more.

“Ovo su sve ruke mog tate radile” – govori Vladimir u jednom trenutku.

“Bravo Vladimire baš si vrijedan”, “Imaš prekrasno imanje, a pogled na more nešto prekrasno”, “Prelijepo mjesto Vladimire i treba da si ponosan na to što imaš, to nema cenu samo napred”, “Svaka vam čast, stvarno je prelijepo. Raj na zemlji, a tek pogled” – bili su samo neki od komenara koji su se nizali ispod objave.

“Ovo je moj život, nisam ja za rijaliti” – dodao je Vladimir nastavljajući da pokazuje imanje, a izgleda da je bivši zadrugar ovde pronašao svoj spokoj nakon rijalitija.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *