SVI STE VEĆ VIDJELI NAŠMINKANU BAKU IZ IVANJICE – A EVO KAKO IZGLEDA NJEN UNUK koji ju je našminkao: OBORIT ĆE VAS S NOGU NJEGOVI RADOVI – Sta ima novo?

SVI STE VEĆ VIDJELI NAŠMINKANU BAKU IZ IVANJICE – A EVO KAKO IZGLEDA NJEN UNUK koji ju je našminkao: OBORIT ĆE VAS S NOGU NJEGOVI RADOVI

Mladi umjetnik Aleksandar Dramićanin je odlučio da malo uljepša svoju baku. Fotografije je podijelio na društvenim mrežama, a onda su komplimenti počeli da stižu

Modni umjetnik, frizer i šminker, Aleksandar Dramićanin je prošle godine, tokom karantina odlučio da “sredi” svoju baku Miloratku (86) koja inače živi u jednom selu kraj Ivanjice.

247371-miloratka-i-aleksandra-ls

Baka koja inače stalno nosi marame, ofarbana i našminkana, u trenu se pretvorila u nevjerovatnu ljepoticu, a da toga nije bila ni svjesna.

“Ona je obična baka iz svog sela, ne sređuje se i skromna je žena, ali je prelijepa i oduvijek mi je inspiracija. Kosu uvijek nosi u marami, pa sam došao na ideju i kosu da joj sredim. Prije desetak godina sam je već jednom šminkao, ali poslednji put sam to radio u karantinu jer sam za sve to vrijeme bio u Ivanjici, pa sam iskoristio priliku. Tada sam je bukvalno natjerao jer nije bila posebno raspoložena za to, a drugi put sam to radio sa ciljem da uramim njene portrete u svom salonu, pa sam radio fotkanje posebno u te svrhe,” ispričao je Aleksandar za Noizz.

Kada je fotografije podijelio na drušvenim mrežama, komplimenti su počeli da pristižu:

“Rasplakah se, podsjeti me na moju baku”, “Baka je ozbiljan car!”, “Kako lijepa žena…”

Uvjerite se sami u nevjerovatnu sposobnost ovog umjetnika:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *