PRIJE 3 DANA PREVARIO ŽENU PRED MILIONIMA: Oglasila se Kristijanova porodica, sestra imala nešto da kaže ZA SUPRUGU IVANU! – Sta ima novo?

PRIJE 3 DANA PREVARIO ŽENU PRED MILIONIMA: Oglasila se Kristijanova porodica, sestra imala nešto da kaže ZA SUPRUGU IVANU!

Javnost je ostala zatečena kada je prije nekoliko večeri u Zadruzi pao javni poljubac između Kristine Spalević i oženjenog Kristijana Golubovića.

Žestoki momak je već pokušao da se opere, a sada su se u emisiji “Pitam za druga” oglasile njegova sestra i kuma i iznijele svoje mišljenje o pomenutoj situaciji.

One su isticale da Kristijan voli svoju suprugu Ivanu i da između njega i pjevačice nema ničega.

“Imam da kažem po pitanju moga bate i Kristine, on se izjasnio, ja u njega vjerujem, tako da što se njih dvoje tiče, nema tu ništa, on voli svoju suprugu Ivanu i dijete, taj klip ne znači ništa”, započela je sestra.

“On je popio malo, legao, zaspao, ništa se nije radilo, kao što su pojedini zadrugari, imamo jasnu sliku, a o mom Kikiju nema slika što bi mogla da ga blati! Htjela bih da kažem da on nema prijatelja, to su kvazi prijatelji koji žele da se reklamiraju preko njega”, nastavila je.

“Obojica ste bili tamo, znate kako je, ja tvrdim da moj kum neće pogriješiti, a to malo češkanje, to je samo potreba za nečiji zagrljaj, čula sam i kako ste nazvali gospođicu (Kristinu). Neko mi je javio, nisam to vidjela, pogledaću, ali čisto sumnjam, znam koliko Kristijan poštuje svoju porodicu, ovo je samo zezanje i rijaliti. Ima tamo mnogo jačih tema. Kažem ja odgovorno da moj kum neće zgrešiti”, rekla je kuma Olivera.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *