ILDA ŠAULIĆ PODIJELILA RADOSNE VIJESTI, STIŽE JOŠ JEDNA PRINOVA U PORODICI: TRUDNA JE, čestitke samo pristižu – Sta ima novo?

ILDA ŠAULIĆ PODIJELILA RADOSNE VIJESTI, STIŽE JOŠ JEDNA PRINOVA U PORODICI: TRUDNA JE, čestitke samo pristižu

Ilda Šaulić za nekoliko mjeseci postat će baba tetka, s obzirom da njen sestrić, fudbaler Luka Adžić čeka prvo dijete sa svojom izabranicom.

Pjevačica je presrećna zbog vijesti o prinovi u porodici, ali ipak ističe da joj smiješno zvuči termin “baba tetka”. 

screenshot-31

– Kad se kaže zvuči smiješno, ali ja se izuzetno radujem. Sestra ima Unu i Luku, koji je poseban jer je bio prva dječja radost koja je ušla u našu kuću. Luka je pravo “tetkino dijete”, pa je sasvim logično da sve što se dešava u njegovom životu pomno pratim. Ovo je divno iznenađenje za sve nas, a srećni smo i što ima prekrasnu verenicu. Bože zdravlja, uskoro će u našu porodicu stići još jedna princeza – priča Ilda. 

screenshot-32

Ona se dotakla i ljubavnog života brata Mihajla Šaulića, koji je prije nekoliko meseci raskinuo veridbu sa partnerkom. 

– Vjerovatno je ljudima interesantno što je još slobodan. (smijeh). Sigurna sam da će se i u njegovom životu na tom planu desiti nešto liijepo, baš ono što zaslužuje.Divan je momak, nježan, pažljiv, galantan… Gledajući šta nas tri raduje, naučio je na kako može da iznenadi svoju partnerku. Drago mi je što je baš onakav kakav treba da bude mlad muškarac, a nadam se da ćemo imati i takvu snajku – rekla je pjevačica. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *