TARA PRIREDILA IZNENAĐENJE REPERU, A ONDA SE OBRATILA PRODUKCIJI: Objavili da svi vide, EVO ŠTA IM JE PORUČILA – Sta ima novo?

TARA PRIREDILA IZNENAĐENJE REPERU, A ONDA SE OBRATILA PRODUKCIJI: Objavili da svi vide, EVO ŠTA IM JE PORUČILA

Tara Simov, diskvalifikovana je iz “Zadruge 4” nakon haotičnog ponašanja i lomljenja stvari po Beloj kući, a potom i kidanja kamera po rijalitiju.

Ona se oglasila za domaće medije te rekla da će naći način da Nenadu pošalje poklon za mesečnicu, što je dana i uradila.


Ona je našla način te pustila u Šimanovcima iznad Bijele kuće helijumske balone, u obliku imena Ša, što je dovelo do opšteg haosa, kada su svi dozivali repera da vidi iznenađenje.

Nenad je bio oduševljen, jer je Simova našla način da mu stavi do znanja da ga voli, a taj video je završio i na Instagram stranici “Zadruge”.

Ono što je interesantno je da je nakon objavljenog videa, Tara komentarisala ispod na Instagram stranici i poslala tri srca:

https://www.instagram.com/p/COsMLQNF2nN/?utm_source=ig_embed

– Ostao bez teksta! Tara našla način da pošalje poruku svom dečku Ša! Zadrugari pali u trans… – glasio je opis videa, gdje reper sa krova gleda u balone, a Tara je napisala ispod tri srca.

Da li je ovo poruka produkciji ili samo komentariše video objavljen na Instagramu “Zadruge” ostaje nam da saznamo.

Podsjetimo, Tara je očigledno bila u kontaktu sa produkcijom, jer je ponovo uključila Vajber, te svi koji su imali njen broj dobili su poruku da je ponovo na Vajberu, a s obzirom da joj je telefon bio u produkciji, znači da je uzela svoje stvari.