IVANA JE KRISTIJANU SAMO 1 PORUKU POSLALA U RIJALITI – NJEMU SUZE IŠLE: Kad je vidio šta mu je poručila, GORKO ZAPLAKAO

Kristijan Golubović prevario je svoju suprugu Ivanu Veljković u četvrtoj sezoni rijalitija sa mladom takmičarkom Kristinom Spalević.

Da bi se opravdao, počeo je čak i da se žali na svoj odnos sa suprugom pred zadrugarima, iako ranije nije pominjao da mu nešto u braku fali. O tome da je njegova supruga Ivana osoba koja mu je pružala ljubav i podršku svjedoči i snimak koji je nastao prije nekoliko godina, tokom Kristijanovog učešća u “Farmi 6”.

“Želim da ti kažem da smo mi uz tebe i da te volimo, da si ti naš junak i heroj. Ja sam tvoja Iv, srna, tvoja Coca i ptičica, koja nekad možda mnogo priča, kako mi ti to već kažeš. Znaj da smo u domu tamo gdje si nas ostavio, tu te i sada čekamo. Nisam te ostavila, nisam otišla. Čekam te tamo gdje ćemo da gledamo Ibar, čekam te tamo gdje ćemo šetati, gdje ćemo krstiti Veru, gdje ćemo krenuti dalje”, govorila je Ivana u video poruci, koja je emitovana pred učesnicima “Farme”, i tokom koje je Kristijan pustio suzu.

“Ono što te najviše molim je da budeš ono što jesi: čovjek emotivac, čovjek velikog srca, čovjek koji je uvijek svakom pomogao i svakom želio dobro. Molim te, kao Boga, Kristijane, bez psovki i bez prijetnji, jer to nisi ti”, dodala je ona.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *