IVAN GAVRILOVIĆ POTPISAO PAPIRE ZA RAZVOD: Ljubavnica odredila njegovoj ženi šta će dobiti, A NJEGOVA REAKCIJA JE ŠOK – Sta ima novo?

IVAN GAVRILOVIĆ POTPISAO PAPIRE ZA RAZVOD: Ljubavnica odredila njegovoj ženi šta će dobiti, A NJEGOVA REAKCIJA JE ŠOK

Ivan Gavrilović (52) potpisao je papire za razvod braka, koji je krah doživio zbog Milijane Bogdanović (23) koja je postala poznata zbog veze i braka sa 53 godine starijim Milojkom Božićem.

Gavrilović je ljubavnici rekao da “jedva čeka razvod”,

– Bila sam zatečena tim vijestima. Nisam vjerovala da će sve to da uradi zbog nas. Kada su mi Parovi rekli da je podnio papire za razvod bila sam presrećna. Stvarno me je iznenadio – rekla je Milijana.

– Prvo sam mislila da se svi šale sa mnom. Provjeravala sam i kod Merlina. Bili smo u toaletu i nismo imali bubice. Pitala sam ga otvoreno da li je istina sve to za podnošenje zahteva za razvod. On mi je rekao da je dao sve podatke i da je riješio da okonča svoj brak. I dalje sam nepovjerljiva. To dok ne vidim, ne znam šta je istina – nastavila je.

– Ivan mi je pokazao papir. Kada sam videla da je tu pravnik i da je Ivan sve to lagano potpisao, baš sam se iznenadila. Da sam i želela da odgovorim na sve negativne i pozitivne prozivke, ja nisam znala tog momenta šta da kažem od šoka. Nisam očekivala, ali sam pozitivno iznenađena. Mislim, ako je već odlučio da uradi to, mislim da bi bilo pametnije za Marinu da potpiše – rekla je Milijana.

– Moram da dodam da sve što joj pripada ona će dobiti, što joj ne pripada, neće – rekla je Milijana misleći na Ivanovu ženu.

Poslije svega, Ivan je na sve ovo bez trunke griže savjesti rekao:

– Bravo, Milijana!

Podsjetimo, Ivanova supruga Marina dala je izjavu u martu, kada ju je muž prevario sa Milijanom.

– On može da radi šta god poželi do određene granice, ja se nisam razvela i dalje smo u braku jer se ove stvari ne rješavaju preko rijalitija, nego u četiri oka. On ima 52 godine i nije dijete, vrlo svjesno radi to što radi. Njemu i toj djevojci, kojoj ni ime ne znam, želim svu sreću, pa makar i da sve ovo bude samo igra. Ali, ako nije čekam da izađe pa ćemo vidjeti šta I kako dalje – rekla je Marina za Informer.

– Ivan jako dobro zna u kakvom su mu stanju roditelji, kakve ih je ostavio kod mene i ko vodi računa o njima. Otac mu je operisan jako je loše, nosi kateter i pelene. Majka mu je doživjela moždani udar, a ujak mu je preminuo prije nekoliko dana od posljedica korona virusa. Svako nosi svoj krst i njemu na čast ako sve ovo svjesno radi, ja sam pred Bogom čista, a on ne znam kako može mirno da spava – objasnila je tada Marina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *