JOVANA JEREMIĆ POKAZALA DRŽAVNU DIPLOMU PRED KAMERAMA: Nećete vjerovati koji je prosjek na fakultetu postigla

Prije nekoliko dana u domaćim medijima kao bomba odjeknula je vijest da je voditeljka Jovana Jeremić dala otkaz na televiziji Hepi. 

Jovana se povodom otkaza oglašavala i na svom Instagramu, a sada je prvi put nakon otkaza u javnosti govorila o svo školovanju i diplomama sa akademskih i master studija.

– Koliko je ovde suza, bubuljica i znojenja. Jao Bože kad se sjetim šta sam u životu sve prošla – rekla je ona na početku.

– Diploma mojih akademskih studija, moj ponos, nešto što mislim da je važno. Ja to ističem stalno, jer znam da mnoge nerviram, a ja po difoltu volim da nerviram kvazi intelektualce. Narod mene cijeni, poštuje i voli baš zbog toga. Ja sam prva koja sa državnom diplomom mašem i mahaću do smrti, mahali bi i oni, ali nemaju sa čim – dodala je.

196921-jj3-f
196921-jj3-f

Jovana je potom nastojala da istakne koliko je obrazovanje važno:

– Dakle, ja sam prva izašla u javnost zato što smatram da je obrazovanje važno. Ne toliko za uspjeh u životu, koliko je to ulaznica u svijet biznisa. Kako je neko učio fakultet, takav će ti biti i u poslu kada ga zaposliš. To je njegov odnos poslije i prema poslu i prema ženi i prema djetetu. vjeruj mi, to me nikada nije prevarilo. Obrazovanje je jako važno – zaključila je.

Naime, voditeljica je završila osnovne studije u roku, a na Pravnom fakultetu postigla je ogroman uspjeh. Ona je ovaj stepen studija završila sa prosjekom 9.34, a master studije, koje je završila 2014. godine završila je sa prosjekom 9.25.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *