POVUČENA KAZNA TARE SIMOV – ŠA PLATIO 50.000 EURA, A ONA SE BIJESNA OGLASILA: Evo šta mu je poručila DA SVI VIDE, ŽESTOKA PORUKA (FOTO) – Sta ima novo?

POVUČENA KAZNA TARE SIMOV – ŠA PLATIO 50.000 EURA, A ONA SE BIJESNA OGLASILA: Evo šta mu je poručila DA SVI VIDE, ŽESTOKA PORUKA (FOTO)

Tužba protiv bivše zadrugarke Tare Simov je povučena, a njen dečko Nenad Aleksić Ša prihvatio je da plati Tarin dug.

Tim povodom se oglasila i bijesna Tara na svom Instagram profilu.

“Samo želim javno da kažem da se ne slažem sa ovim što je Nenad dao 50.000 eura za moju kaznu. Ne znam kako ljudi vi ovo radite bez mene?”, napisala je vidno ljuta Tara.

Inače, nakon što je dobio informaciju da je zvanično razveden od Ivane Aleksić, Nenad Aleksić Ša potpisao je papire da priznaje kaznu Tare Simoc na njegovo ime. Reper je otišao do zadrugara kako bi im se pohvalio, zbog čega su oni bili u šoku.

– Razveden sam, a druga stvar je ono što sam uradio – pohvalio se reper.

– E, tek od danas može da ti bude djevojka, a ne švalerka – poručio je Đedović.

– Danas je Tarin rođendan! Čestitam! – rekla je Nadica.

– Sve ove patnje koje su bile prethodnih mjeseci su tek tako otišle! 50000 eura, to je stan jedan ovdje! Ponašaš se kao da si joj dao za hljeba, stan, dao si za budalaštine, tako ispada! Ti si sada veseo kao da si nekog nahranio – rekla je Jelena.

– Pa je l’ treba da budem tužan?! – pravdao se Ša.

– Ne, ali da daš novac za neke budalaštine! Znaš li odakle potičeš i koliko si se borio za sve? Ispada da opravdavaš njeno ponašanje! – uzvratila je Jelena.