DALILA LEGLA PORED NJENOG BIVŠEG, A SAD ONA MUVA DEJANA: Tek sad kreće rijaliti, PRAVA LUDNICA (VIDEO)

U toku je sastanak, a zadrugari biraju najlicemjerniju osobu. Reč je dobio Sandi Kojić.

Licemjernost može da se proda za kašiku kafe. Razbija tv, tuš kabinu, a poslije dva sata dolazi kod njega i traži utjehu i sebe pravi žrtvom. Prvo mjesto Miljana. Drugo mjesto pričala je da može sama prtiv svih, tražila utjehu kod Miće, to je Dalila. Glumac je isto licemjeran – govorio je Sandi.
Sve zaboravljaš u sekundi i prilagođavaš se ljudima. Zaboravljaš na ljude i teško daješ. Žao mi je samo Limenog jer je priprimio tvoju školu, slao si ga da prosi klopu – dobacio je Sale.
Bolje mi ne daj, nego da svi znaju da si mi dao kafu – odbrusio je Kojić.

Printcreen Pink.rs

Riječ je dobila Tara Simov.

Prvo ću navesti Stefana Mihića, celo njegovo učešće se svodi na tu reč. Ljutiš se i tražiš razumjevanje kad te ljudi vrijeđaju, a radiš iste stvari. Dalila u odnos sa Dejanom, a Irma u odnosu sa Dalilom. Nađeš uvek neko opravdanje, nisi realna – govorila je Tara.

Riječ je dobio Filip Car.

Printcreen Pink.rs

Sve tri osobe su mi bile drage ili će mi biti. To su Miljana, Karić i Janjuš, nema obrazloženje – rekao je Car.

Naredni je glasao Mateja Matijević.

Car prema Dalili, Dalila prema Dejanu, a sad sam primjetio i Nevena prema Krletu. Ispalo je da ga ponižvaš – istkaoa je on.

Za sam kraj glasala je Anđela Đuričić.

Printcreen Pink.rs

Prva osoba je moja omiljena ličnost koja sad spava u krevetu koja mi je bila najbolja drugarica. Pod njegovm maniplulacijom sam ušla u vezu, ja sam ispala glupa. Ti si osoba kojoj sma dala puno povjerenje, a nakon raskida sam saznala da si se dogovrio sa Dalilom, sinoć sam tek saznala da ćete da me izbacite iz kreveta. Smislili ste najboju moguću komunikaciju da se operete i kažete da ja čeznem za Dejanom. Pravite mi spletke, sjedim sa Đedovićem u Dejanovom društvu i ona napada mene – bjesnila je Anđela.
Nemoj da se nerviraš, objasniću situaciju. Dalila je rekla da se nećeš vraćati u krevet i da si se ti sa tim složila, ako je ona mene slagala to je druga stvar. Ja te ne okrivljujem… Rekla mi je da li vidim preko stola šta se radi i da se muvaš sa Dejanom. Rekla sam da nisi naivna i da si jednom ustala od mene i otišla u izolaciju – odgovorio joj je Mateja.
Naravno da ću da se osjećam krivom, poslala sam ga da sjedi sam u četiri zida – nastavila je ona.
Ja sam samo rekao za stolom da me ne zanima, a da znam da nisi naivna, imaš ti i kadar i opstanak… Vidim šta ti radiš, a mene ti ne da ne zanimaš, nego… U pravu si da ne treba da spavam, neću da spavam do Dalile, ispada da mene to zanima,spavaće Dino do Dalile. Ne zanime me gdje ćeš spavati, ne treba da spavam do Dalile – dodoa je on.

Legao si u krevet u kome sam ja spavala pored nje, to dovoljno govori o tebi, a pogotovo o njoj. Da bi oprali svoj postupak koji je dogovoen rekla je da čeznem za Dejanom. Nazvali su me psihopatom zbog tebe. Ja sam pokazala ko sam u odnosu sa tobom i istom tom djevojkom. To je vaš obraz, nije moj, ja sam samo prema Sandri pogriješila. Meni pričate nešto, nabacujete mi Dejana… Rekla sam da mi smeta kad se neko grli, grlili ste se na moje oči. Vidi se kakav si, a ja sma gospođa i ne vrijeđam te – govorila je Anđela.
Zato sam spavao onu noć, gospođo – odbrusio je Matijević.
Prije toga si još imao ponudu, ispao si folirnt prema meni. Ko si ti ispao prema meni, pokazao si. Ti si manipulator, a lošoj priči o meni su uticali na tebe – rekla je Anđela.
To što je tebi lakše da misliš da se ti meni sviđaš, a da su drugi uticali… Meni se 90% stvari kod tebe ne dopada – dodao je Matijević.

Printcreen Pink.rs

Naredna osoba je gosođa razvedena Dalila, koja je moja drugarica i pozvala mog bivšeg dečka pozvala u krevet da spavamo, a mene okrivila da čeznem za njenim mužem. Baš mi je on nedostajao u svemu – istakla je Anđela.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.