Klikom na sliku zatvorite prozor.

 
INDIJSKI HOROSKOP ZA 2022. GODINU – ova 4 znaka će biti najsretnija: PROVJERITE JESTE LI NA SPISKU! – Sta ima novo?

INDIJSKI HOROSKOP ZA 2022. GODINU – ova 4 znaka će biti najsretnija: PROVJERITE JESTE LI NA SPISKU!

Prema indijskoj prognozi, za ova 4 znaka naredna godina donijeće puno sreće, uspjeha, dobrih prilika i lijepih vijesti.

Mnogi čak smatraju da je indijski horoskop tačniji od zapadnog jer se pomjera tačka precesije unazad za 23 stepena i podznak se pomjera. U zapadnom horoskopu se ne uzima u obzir tačka precesije i ne uzima se obzir činjenica da se položaj Zemlje potpuno razlikuje od položaja prije nekoliko hiljada godina, prenose mediji.

Bik

Za Bika sam početak 2022. donosi veoma povoljne aspekte. Astrolozi preporučuju da maksimalno iskoristite ovu priliku i sve planove za ostatak godine napravite na početku nove, bićete mnogo „mudriji“ nego što vam se čini. Naravno, biće ponekog „štucanja“ na putu do uspjeha, ali će svi napori koje ste uložili na kraju biti nagrađeni. Sve u svemu, Bikovi mogu da se nadaju veoma uspješnoj godini, a astrolozi im daju i jedan bonus savjet – preuzmite inicijativu i nemojte da se plašite rizika!

Blizanci

Blizanci će imati jedinstvenu godinu u svakom pogledu. Njima će se bukvalno u 2022. nizati uspjeh za uspjehom, a za svaki će biti lično oni zaslužni, ništa im neće „pasti s neba“. Sve planovi koje su napravili u prošlosti, sprovešće u dijelo, a sve to će rezultirati neviđenim uspjehom. Na polju ljubavi je moguće i da ozvaniče odnos sa partnerom, ovi uspjesi će ih podstaći da se odvaže i na taj korak.

Lav

Za Lavove će 2022. biti godina akcije. Prema riječima astrologa, period planiranja je prošao, pa je neophodno da se pristupi realizaciji ideja. Uspjeh im je zapisan u zvijezdama, ali o jednom treba da povedu računa. Važno je da odvoje vrijeme i pažljivo razmisle o svakom narednom koraku. Jer, ako naprave grešku i postupe brzopleto, cijeli ovaj proces napretka može biti zaustavljen, ako ne trajno, onda makar na neko vrijeme. Savjet astrologa je da postupe „mudro“. 

Vaga

Naredna godina će najviše uspjeha doneti Vagama koje su voljne da eksperimentišu. I to će važiti za sve sfere života. U 2022. godini zvijezde blagonaklono gledaju na one koji se ne libe da predstave nove ideje i zalažu se za njih. Astrolozi poručuju – ne plašite se rizika i isprobavanja novih stvari. Ovaj pristup će vam pomoći da greške smanjite na minimum, a iskustvo koje ćete steći tokom ovog procesa, biće neprocenjivo u budućnosti.