Klikom na sliku zatvorite prozor.

 
CAR RASKINUO SA DALILOM PRED FINALE ZADRUGE, POKUPIO STVARI I NAPUSTIO BIJELU KUĆU: Skandal u jutarnjim satima (VIDEO) – Sta ima novo?

CAR RASKINUO SA DALILOM PRED FINALE ZADRUGE, POKUPIO STVARI I NAPUSTIO BIJELU KUĆU: Skandal u jutarnjim satima (VIDEO)

Kasno sinoć je došlo do strašnog sukoba Dalile Dragojević i Filipa Cara kada je on  na kraju stavio tačku na njihov odnos samo 10 dana pred finala Zadruge i pokupio svoje stvari u namjeri da napusti zajednički krevet.

On je tada, tokom svađe Dalili rekao da mu je bilo jako teško 20 mjeseci ali d aje sve uradio i “trpio” da bi zaradio novac ove sezone.

– Krv sam prop**ao za ovih dvadeset mjeseci, krvi prop**ao nisam svoju porodicu vidio da bih došao ovde da bih zaradio, da bih se po**šao po mojima i sebi, da bih tebe branio – vikao je Car.

– Da ja ulazim u najveće sukobe završavam sa tobom, da bi ti rekla “koga boli k**ac”, što ja završavam sa tobom. Ne vjerujem ti ništa, moram te analizirati i moram da ćutim, a znam kako ćeš reagovati na jednu mju riječ – nastavio je on.

– A nećeš više izazivati reakcije od mene ovih dvanaest dana, nećeš ih dobiti ovih dvanaest dana, samo da izađem, lako ću se ja odvojiti napolju – vikao je Filip, pa otišao da pokupi svoje stvari iz kreveta.

https://www.instagram.com/accounts/login/?next=/p/CfVXsTIIdCq/