Klikom na sliku zatvorite prozor.

 
DALILA U SUZAMA NASRNULA NA DEJANA, SPOMENUO JOJ PORODICU: Haos u emisiji uživo (VIDEO) – Sta ima novo?

DALILA U SUZAMA NASRNULA NA DEJANA, SPOMENUO JOJ PORODICU: Haos u emisiji uživo (VIDEO)

Utoku emisije “Pretres nedelje”, Dalila Dragojević prokomentarisala je navode bivšeg supružnika Dejana Dragojevića da će mu se nakon rijalitija osvetiti.

– Slušala sam i pozaboravljala pola šta su Dejan i Filip rekli. Nisam plakala zbog njega, već kada sam vidjela sebe u bolnici. Ja sam zaplakala kada sam vidjela sebe kako patim prolazeći kroz sve to. Kada sam vidjela koliko je Dejan bio mršav od stresa koji je proživio. Mene nije tada nije zanimalo kada sam to gledala, željela sam da se dodvorim Filipu tada, da ne pomisli da imam emocije prema Dejanu. Krenule su samo da mi se ređaju slike. Da li sam se ljubila sa Filipom, pa je on išao da skače u bazen. Kada sam ustala i rekla da se kajem zbog ponašanja, odmah čujem “Pere se”. Ja nemam problem da kažem od trenutka do trenutka, kako se osjećam – rekla je Dalila.

– Ja ne znam da li on sve sada priča sve ovo, da bi mene diskreditovao, da bušim gume, popuštam kočnice. Ako mu auto bude dovezen do granice, neću mu sigurno tamo u Novom Sadu popuštati kočnice. Nisam ja osvetoljubiva, nego on. Neka batali moju porodicu, neka se drži svojih stavova. Više ne postojim za njega, mjesecima nismo u odnosu. Opet kažem, sve moje suze su jer sam ispala monstrum, ne jer mi je krivo zbog tog braka i njega. Ja izlazim s lošom reputacijom, svjesna sam toga, ja se plašim samo susreta s bliskim ljudima, da se plašim reputacije, ne bih sve ovo radila. Znam kako sam sve započela, znam kako sve ovo izgleda. Ako se neki ljudi zbog nečega kaju posle par godina, mogu i ja nakon par mjeseci kako sam učinila neke stvari. Pognuću glavu, ali neću dopustiti da me neko vrijeđa. Žao mi je samo što nisam sve rekla odmah, što se nisam pokajala – dodala je Dalila.

Dalila se potom izvinila Dejanu za svoje ponašanje nakon preljube sa Filipom.

Detaljnije u nastavku.