Klikom na sliku zatvorite prozor.

 
PRVI POLJUBAC SANDRE REŠIĆ I OVOG ZADRUGARA, VIŠE NE KRIJU EMOCIJE: Ozvaničili vezu, EVO KAKO JE DEJAN REAGOVAO – Sta ima novo?

PRVI POLJUBAC SANDRE REŠIĆ I OVOG ZADRUGARA, VIŠE NE KRIJU EMOCIJE: Ozvaničili vezu, EVO KAKO JE DEJAN REAGOVAO

Sandra Rešić nije mogla da se smiri nakon rata sa Markom Đedovićem i Dejanom Dragojevićem. Ona je u emisiji “Izbor potrčka” priznala da je zaljubljena u Anđela Rankovića. On je krenuo za njom i pokušao da je uteši.

Ne mogu, stvarno ne mogu da pričam – rekla je Sandra.

Šta ne možeš? – pitao je Anđelo.

Ništa ti ne verujem – doodala je Rešićeva.

Sandra, stani, molim te – rekao je Ranković.

Treba mi samo deset minuta. A Dejanu sam dala toliko meseci života, on da me naziva folirantom. A da ti posle svega kažeš da ne voliš izolaciju. I Đedović ustaje i kaže onakve reči za mene… – pričala je kroz suze pevačica.

Sandra, ne znamo da li ću se odseliti u Kolumbiju. Mi stalno pričamo nešto unapred. Znaš zašto sam rekao da ne volim izolaciju – pričao je Anđelo, pa je privukao sebi:

Sandra, možeš da imaš poverenja u mene. Nisam se sad okrenuo. Okrenuo sam se kad ni ti ni ja nismo ništa… – dodao je Ranković.

Ne znam… Možda sam i ja pogrešila, možda je trebalo da kažem kako se osećam. Imao sam osećaj da si se okrenuo jer si shvatio šta si izgubio – pričala je ona.

Kako misliš da ja imam poverenje i sigurnost, ako ti nemaš – rekao je Anđelo.

Anđelo je privukao Sandru i poljubio je u usta.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.