FRIZER BESPLATNO OŠIŠAO BESKUĆNIKA I STVORIO DRUGOG ČOVJEKA: Sada je internet senzacija – “20 GODINA SI MLAĐI”

Frizer je odlučio da ošiša beskućnika koji se dugo nije okupao – skratio mu je kosu, sredio bradu i postigao nevjerovatnu transformaciju!

Lijepih gestova nikad dosta! Društvene mreže preplavio je video koji prikazuje transformaciju beskućnika koji se duže vrijeme nije okupao. Prilično zapuštenog izgleda, neuredne kose i brade, čovek je pristao na ponudu Džošue Santijago, frizera koji je želio da promijeni njegov izgled.

Frizer je upoznao beskućnika na ulici i odlučio je da mu ponudi svoju uslugu kako bi se bolje osjećao i izgledao ljepše. Transformacija je zapanjila korisnike društvenih mreža i ako je suditi po komentarima, svi se slažu u jednom, a to je da sada izgleda 20 godina mlađe!

1669283635-2022-11-23t150125z-969590684-rc2qrx98znva-rtrmadp-3-ukraine-crisis-kyiv-blasts-750x500-1

“Svako zaslužuje da se osjeća dobro i zadovoljno sobom”, napisao je frizer na svom TikTok profilu u snimku koji prikazuje beskućnika kako sedi na stolici. Džošua je odlučio da mu sredi ogromnu bradu i kosu, a finalni rezultat je za svaku pohvalu! U drugom snimku pokazao je kako čovjek izgleda bez brade i sa urednom frizurom. Ono što je zanimljivo, to je da je beskućnik sam birao šta želi, a frizer ističe da je njegovo pravilo da “mušterijama daje ono što su tražili”.

Komentari su bili neminovni. “Čovječe, koliko je sad lijep!”, “Ja ne mogu da verujem da izgleda bukvalno 20 godina mlađe”, “Kakvu razliku prave frizura i brada, to nije realno”, “Svaka čast na gestu, ovo je prelijepo”, “Sada izgleda kao kul lik iz neke igrice”, glasili su komentari.