JEZIVA OBJAVA BIVŠEG ZADRUGARA! MAJKA MU PREMINULA, ON DAO OBEĆANJE: “Otići ću i ja sa ovog svijeta, i to jako brzo…” FOTO

Bivši zadrugar Aleksandar Bogunović Zverka zabrinuo je javnost kada je na svom Instagram profilu podijelio sliku sa majkom.

Naime, ona je preminula prije dva dana, a Zverka je sada otkrio koliko je bio vezan za majku, a onda i istakao da ne želi da živi na ovom svijetu, ukoliko ona nije sa njim.

– Majko, otišla si prerano i duša mi se cijepa ova dva dana od kada te nema više… Živim kao da sam mrtav, ovu tugu i bol ja ne mogu da uklonim i ne znam kako ću živeti bez tebe dalje. Bila si mi sve na svijetu, volio sam te više od sebe i svega, a sada te nema više – napisao je Zverka u okviru svog Insta storiju, pa dodao:

– Bolje da ne živim više ovako i znam da ćemo se uskoro vidjeti ponovo, ja sam bez tebe mrtav čovjek, a otići ću i ja sa ovog sveta i to jako brzo, to ti obećavam. Voli te beskrajno tvoj sin – napisao je on.

Bivši zadrugar je takođe otkrio i datum i vrijeme kada će njegova majka biti sahranjena:

– Ko smatra da mi je drug i pijatelj, doći će sutra na sahranu na Centralnom groblju Voždovac. Hvala… – dodao je Zverka.

Kurir.rs