ДА СЕ НАЈЕЖИШ: ОТВОРИЛЕ СЕ ОЧИ НА ИКОНИ СВЕТОГ НЕКТАРИЈА ЕГИНСКОГ (ВИДЕО)

0
1583

Егина. Рајско острво у Грчкој. Чудесно место окупљања поклоника из свих крајева света. Поред многобројних богомоља које се налазе на истоименој локацији, најпознатији је манастир Светог Нектарија Егинског чудотворца у који свраћају верници с циљем да се духовно окрепе, телесно оздраве и ојачају своју веру у Христа спаситеља.

Велики је број сведочанстава о чудесним излечењима која су се десила крај моштију овог богоугодника, а догађај који је групи поклоника изазвао покајничке сузе али и духовну радост, десио се на дан када се прославља Свети Нектарије. Наиме, на икони која се налази на кивоту у којем су положене мошти овог великог светитеља, појавио се ореол попут огња који гори. 

Поклоници који су се затекли крај моштију свеца били су удостојени да виде чудесно појаву – отварање очију Светог Нектарија Егинског на икони коју су скрушеног срца целивали бројни посетиоци. Много је оних који су овај несвакидашњи призор усликали али и забележили видео камером. У прилогу вам доносимо ВИДЕО на којем се јасно види како је светац отворио очи. Молитвама Пресвете Богородице, Светог Нектарија Егинског, анђела и свих светих Господе Исусе Христе Сине Божији и Слово Божије помилуј нас грешне!

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here