DONETA ODLUKA: Evo da li ostaje VLADAN MILOJEVIĆ

0
355

“Mnogo neprospavanih noći. To je nešto što voliš, ali te i troši”

Navijači Crvene zvezde moraće da sačekaju još koji dan kako bi saznali da li će Vladan Milojević ostati i naredne sezone na Marakani, ali prema njegovim rečima u intervjuu za Sportski Žurnal mogle bi da znače kraj.

Najbolji trener u ekipe sa stadiona Rajko Mitić u novijoj istoriji nije direktno poručio da napušta Zvezdu, ali prema umoru koji oseća može se zaključiti i veliko emotivno pražnjenje.

Novinar Žurnala je trenera crveno-belih upitao da li se umorio za dve godine u šampionu Srbije.

 Možda i jesam… Zvezda je specifičan sistem. Za nas koji smo ponikli u Zvezdi je sve drugačije, unosi se velika količina emocija. Veća je i odgovornost. Ne piše mi to u ugovoru, ali je ogromna obaveza, vodite najpopularniji klub na ovim prostorima. Gde god da se pojavite, reprezentujete ga – poručio je Milojević.

Vladan Milojević, trener Crvene zvezde

Vladan Milojević, trener Crvene zvezde, Foto: FK Crvena zvezda

Uprava kluba se nada da će se Vladan Milojević u narednih nekoliko dana izjasniti da li ostaje na klupi Crvene zvezde, pošto se spekuliše o bogatoj ponudi iz Kine.

– Velika količina emocija. Kada vodite klub koji je deo vas, onda želite da budete perfekcionista. Jako sam disciplinovan, ne znam da funkciuonišem u hatoičnoj situaciji. Nemam problem da budem samokritičan, izvinim se kad uradim nešto kako ne treba. To znaju moji igrači u svlačionici, jer to držim kao sveto mesto. Kada jednog dana budem u drugom klubu to će biti surovi profesionalizam, a ovde je sve emocija. Mnogo neprospavanih noći. To je nešto što voliš, ali te i troši. Mentalitet mi je takav da se vezujem, dajem sve od sebe.

Vladan Milojević

Vladan Milojević, Foto: Alo/M.Metlaš

Pitanje novinara bilo je imaju li navijači Zvezde razloga za strah.

 Ne bi trebalo tako gledati, niti želim sada da komentarišem. Ko god i kada bude došao, Zvezda je veliki klub i guraće još bolje. Ima mnogo dobrih trenera – rekao je trener crveno-belih.

Milojević je otkrio i negativne stvari koje očekuju svakog trenera Crvene zvezde.

– Pet godina ne znam da li sam se okupao u moru kao čovek. Nemamo vremena da izđemo sa porodicom, odemo na neko putovanje. Ljudi to ne razumeju, subota, nedelja i sreda su za utakmice, stalno smo u adrenalinu i u karantinu. Na mnogim destinacijama sam bio, ništa nisam video. Trijumfalnu kapiju smo osmotrili kroz autobus, takođe i Ajfelov toranj iz daljine. Hotel, avion, razmišljanja kako ćemo da odigramo. A u javnosti je drugačija percepcija – istakao je Milojević.

Ceo intervju može se naći u štampanom izdanju ovih novina.

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here