ZVEZDA RASPRODAJE NAJBOLJE: Pola tima neće dočekati LŠ

0
253

Kao da Zvezda kasni. Nikome neće biti jasno zašto su produžili ugovor Jovičiću, Rodiću, Saviću, Stojkoviću, Pavkovu pa i Jovlejiću ako će malo pred početak kfalifikacija tek tako da ih rasprodaju.

Nema rezona menjati odbranu nekoliko dana pred početak prvog kola, a Zvezda je to upravo uradila, s’ tim da Hefez još nije stigao. Pankov je dobar, kažu da na pripremama pravi razliku.

Ali stanite. Da li je toliko dobar da tek tako može da uđe u igru umesto Savića, Milunovića? Nije realno dati im tako veliku šansu, jer to nisi igrači koji mogu tako lako da se uklope u sistem igre, pogotovo Babić koji je mnogo puta testiran i nije mnogo pokazao.

Rodić? Zašto odlazi? Čak nema ni ponude? Stojković? Isto pitanje?

Nema logike što se u poslednjem momentu skida traka Saviću, a još nije ni prodat… Čak nema ni interesovanje, kao da bi Zvezda da se reši svoje dece koja su prošle godine bili realni protivnik Liverpulu.

Na kraju, najnebuloznija prodaja je prodaja Joveljića, a sada i Pavkova za kog smo se toliko puta uverili da je biser koji je Zvezdi doneo mnogo, mnogo toga.

Ne sluti na dobro sve ovo, ne sme se Zvezda „ogrešiti“ o one momke koji su joj dali sve ove uspehe.

Ako je Tomane dostojna zamena za Milana Pavkova koji je na pragu transfera u Kinu, onda smo mi i u velikom problemu pred sve što dolazi.

Izvor: beogradskiportal.rs

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here