PRIČAO JE O POJAČANJIMA: Piše se da se Teodosiću sprema otkaz, Čović je imao spreman odgovor (FOTO)

0
404

Predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović posle zvaničnog dela novogodišnjeg koktela razgovarao je i sa novinarima. Između ostalog, odgovorio je i na pitanje o eventualnim pojačanjima. 

– To nije pitanje za mene, već za trenera (Milana Tomića). Ali koliko znam, za sada ostaje na ovom timu. Zašto bismo menjali ono što je dobro?

Novo pitanje bilo je vezano za Miloša Teodosića za koga se spekuliše da će dobiti otkaz u Los Anđeles Klipersima. 

– Kada bude dobio otkaz, ja ga držim za reč. Obećao je da će jednog dana igrati za Zvezdu. Videćemo… Polako… Ja spadam u realne ljude. Mi moramo uvek da budemo na zemlji, pa kad je i euforija. 

Foto: MN Press

Foto: MN Press

Naravno, ovo nisu bile jedine teme. 

– Ciljevi su da uvek pucamo na vrh, od nas se to očekuje, a tako će biti i u ovoj sezoni. Ne želimo da funkcionišemo pod euforijom i protiskom. Sve ide u dobrom smeru, ali tek smo na pola sezone, čekaju nas nova iskušenja. Imamo jake konkurente i u ABA ligi, a o Evrokupu i da ne pričam. Ušli smo u evroligašku grupu, čekaju nas veliki izazovi i bilo bi pravo zadovoljstvo ako uspemo da prođemo dalje. Neće biti euforičnih izjava niti da nešto moramo. Ceo stručni štab i ekipa funkcionišu sa dosta harmonije, kao jedna porodica su. Tako je i u Upravnom odboru, Skupštini, predsedništvu… Radimo svi maksimalno i trudimo se da ostvarimo sve ciljeve. Nisam iznenađen rezultatima, zajedno smo formirali stručni štab, maksimalno verujem Milanu Tomiću. U 2019. godini samo ćelimo da svi budemo zdravi i maksilamno se skoncentrišemo prema ostvarenju zacrtanjih ciljeva. Moramo da čuvamo ovaj ambijent u klubu – kazao je između ostalog prvi čovek crveno-belih. 

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here