REALNO ČEMU? Zvezda dovela novo pojačanje

0
195

Zvezda nastavlja da gomila igrače, sada je bek tu. Žandera je potpisao

– Jako sam srećan i zadovoljan što imam čast da budem deo Zvezde, kluba sa velikom tradicijom i istorijom iza sebe. Zahvaljujem se ljudima iz uprave, kao i treneru i celom stručnom štabu što su mi ukazali poverenje da budem deo Zvezde i nadam se da ću to opravdati na terenu – rekao je Žander

Iskusan je Žander. Raduje se dolasku među crveno – bele.

– Neću sigurno biti pod pritiskom, imam već 30 godina i dovoljno iskustva iza sebe. Svaki fudbaler voli da igra u pobedničkom timu koji ima mnogo uspeha iza sebe, koji igra napadački i dominira. Verujem u sebe u svakom trenutku, a verujem i u Crvenu zvedu.

-Nisam imao mnogo prilike ranije da pratim Zvezdine utakmice, a iskreno nisam mogao ni da sanjam da ću biti u ovako velikom klubu. Kako je počelo da se priča o mom transferu u Zvezdu počeo sam sve više da pratim utakmice, gledao sam Ligu šampiona, čitao na internetu o istoriji i drago mi je što sam deo kluba.

Ima poruku i za navijače.

– Želim da se zahvalim svim navijačima koji su mi poslali mnogo poruka podrške. Nadam se da ću im, sa svojim saigračima, doneti mnogo radosti i da ću doprineti osvajanju titule u narednoj sezoni – poručio je Žander.

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here