TERZIĆ OTKRIO NOVA POJAČANJA: Dolaz četiri igrača pred Ligu Šampiona

0
226

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić najavio je brojne aktivnosti u naredna četiri dana.

„Imamo veliki fond igrača, ali uvek demantujemo sami sebe. Ekipi je uvek potrebna sveža krv. U naredna tri ili četiri dana dovešećmo tri igrača sa kojima smo dugo u razgovoru. Radi se o golmanu, levom beku, zadnjem veznom i špicu… Ne govorim nikad o imenima. Ali to su pozicije za koji nam je potrebna sveža krv i gde postoji mogućnost da nas neki igrači napuste“, rekao je Zvezdan Terzić izveštačima u Austriji.

Dešifrovanje izjave odgovornog čoveka sa Marakane znači sledeće. Crveni tepih na Marakani je spreman za portugalskog napadača Tomanea, golmana Vasiljevića iz Radnika, egipatskog levog beka Hafeza i Španca Kanjasa, zadnjeg veznog iz PAOK-a.

Što se tiče ponuda za ostale igrače, Terzić tvrdi da je najtraženiji Milan Pavkov.

„Za Pavkova ima ozbiljnog interesovanja. Došao je mali Krstović, kao zamena za Joveljića. Međutim, mi ne smemo da čekamo realizaciju transfera“.

Praksu ustanlovljenu leta 2017. godine Crvena zvezda je ispoštovala i ovog leta. Tada su prodata braća Ilić u Mančester Siti za 5.500.000 evra, prošlog leta je novac zarađen odlascima Račića u Valensiju i Adžića u Anderleht. Ovog leta kuglica je pala na Dejana Joveljića.
„Ovog leta smo već inkasirali 7.000.000 evra. Zaradili smo 4.000.000 od Joveljića, za Aleksu Terzića smo uzeli 1.700.000 evra. Tu je i trening kompenzacija za Luku Jovića u iznosu od 1.800.000 evra. To je dokaz da prepoznajemo tržište. Mi smo ti koji donosimo odluke (Milojević, Mrkela i Terzić prim.aut), mi smo ti koji pratimo tržište. Realnost Crvene zvezde je takva. Osposobili smo se da možemo sami da izdržavamo klub, da ne budemo na teretu državi i poreznicima. Finansijski smo stabilizovani. I tu je problem, što ne možemo dugoročno da razmišljamo. Cilj Zvezde je da budemo stalno šampioni i igramo u Evropi“.

mozzartsport.com

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here