VELEOBRT ZVANI MILAN PAVKOV: Poslednja infromacija o transferu napadača

0
170

Pisao je Beogradski portal da Milan Pavkov ni po koju cenu ne želi da ode u Kinu i napusti evropski fudbal. Ipak kada govorimo o ceni ni Kinezi koji su nekako uspeli da dođu do Zvezdinog napadača nisu ispali korektni, pa su u dogovorima preko telefona rešili da Milanu daju 2 miliona evra godišnje, a onda kada je došao ponudili samo milion, što se gorostastnom napadaču nikako nije svidelo. 

Epilog je bio jasan – ništa od transfera. Kada se Pavkov vratio iz Kine, Tončev je rekao da će se transfer sigurno realizovati i da su greške papirološke i da će se sve rešiti.

Ipak, od toga neće biti ništa. Zvezda je odradila najgori prelazni rok ikada, pola igrača nije odradilo pripreme, Kanjes se tek juče priključio timu, a Tomane – ko zna šta se uopšte dešava sa tim čovekom.

To je generalno dobro za Milana Pavkova koji će definitvno ostati neko vreme u dresu crveno – belih pogotovo što postoji plan da se posle kfalifikacija proda Boaći.

Dosta nerezonskih poteza u ovom prelaznom roku, valjda se to neće obiti Zvezdi, a Đangsu je danas angažovao napdača Bolonje i verovatno će se taj transfer realizovati.

Milan Pavkov ostaje u Zvezdi.

Izvor: beogradskiportal.rs

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here