ŠOKANTNE VESTI: PREMINUO DRAGAN STOJKOVIĆ BOSANAC! Tuga pogodila u srce…

0
6819

Za kratko vreme ova informacija brzo se proširila internetom, pa su fanovi muzičkog takmičenja u kom je poznati kompozitor sudija i kolege u neverici počeli masovno da izjavljuju saučešće njegovoj porodici.

foto: Damir Dervišagić

Na Jutjub kanalu koji se vodi na ime Armina Dedića, drugoplasiranog u ovogodišnjoj sezoni „Zvezda Granda“, objavljena je vest da je preminuo Dragan Stojković Bosanac.

Za kratko vreme ova informacija brzo se proširila internetom, pa su fanovi muzičkog takmičenja u kom je poznati kompozitor sudija u neverici počeli masovno da izjavljuju saučešće njegovoj porodici.

Samo nekoliko sati nakon postavljanja ovog klipa, koji je pregledan više hiljada puta, na istom Jutjub kanalu pojavio se još jedan video pod nazivom Uzrok smrti Dragana Stojkovića Bosanca.

– Uzrok smrti će se znati danas. Pratite naš kanal kako biste znali. Neka mu je laka zemlja – stoji u opisu ovog klipa.

Nastavak na narednoj strani…

FOTO: YOUTUBE SCREENSHOT

Kompozitor i član žirija „Zvezda Granda“ juče nije bio dostupan za komentar, ali je njegova ćerka Aleksandra Stojković Džidža bila u šoku kad smo joj javili da je objavljena vest da je njen otac preminuo.

– Strašno, to nije istina, daleko bilo. Bosanac je živ i zdrav – rekla nam je pevačica.

Armin Dedić, miljenik Marije Šerifović, bio je ljut i razočaran što neko koristi njegovo ime da bi objavljivao lažne vesti, pogotovo što je ovde reč o članu žirija u takmičenju u kom je on stekao popularnost.

– To uopšte nije moj kanal. Prijavljivao sam ga više puta, ali ga još nisu zaključali. Verovatno je i ovo samo još jedna glupost koje su i dosad pravili samo da bi imali preglede – rekao nam je Dedić.( Kurir )

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here