STANIJA ŠOKIRALA ODLUKOM! Pred Zadrugu, odlučila da se VRATI PRIRODNOM izgledu! Ovako SAD IZGLEDA (FOTO)

Da li ste ovo očekivali od nje?

Stanija Dobrojević poznata je po tome što vodi zdrav život, redovno trenira već godinama, ali ne bježi od estetskih korekcija i tretmana za ulepšavanje.

Stanija je ljetos ofarbala svoju kosu u znatno svjetliju, plavu nijansu, a sada je odlučila da se ipak vrati prirodnijem izgledu. Jesen je definitivno vrijeme kada se događaju mnoge promjene, pa je tako i starleta odlučila da promijeni svoju kosu.

Stanija je uklonila sve svijetle tonove i vratila svoju prirodnu boju, a pratioci su bili oduševljeni ovim potezom, te su joj poručili “da je prirodno uvijek najljepše”.

Podsjetimo, Stanija bi trebalo da uđe u “Zadrugu 6” u februaru sljedeće godine, gdje se trenutno nalazi njen bivši dečko Marko Marković, drugarica Maja Marinković koja joj je zabila nož u leđa flertovanjem sa Crnogorcem, ali i Kristijan Golubović, sa kojim Stanija nije u dobrim odnosima već godinama.

Priča se i da će za gostovanje u rijalitiju Dobrojevićeva uzeti nevjerovatnih 50.000 eura, te da se neće takmičiti sa ostalim zadrugarima za prvo mjesto, već će samo gostovati u Bijeloj kući određeni period.