NJENO OGLAŠAVANJE SU SVI ČEKALI! Nakon što je Sloba dobio SINA, Kija poslala PORUKU – spomenula MAJČINSTVO

Pjevač i bivši učesnik rijaliti programa “Zadruga”, Slobodan Radanović juče je postao otac.
Njegova supruga, Jelena Radanović, juče se porodila u jednoj privatnoj bolnici u Beogradu i na svijet je donijela sina Damjana. Jelena već ima dva sina iz prvog braka, dok je Sloba prvi put dobio dijete.

Svi su željno isčekivali reakciju Kristine Kije Kockar, njegove bivše supruge, koju je javno prevario tokom učešća u prvoj sezoni “Zadruge”. Međutim, Kockareva se nije oglašavala za domaće medije povodom ove teme.

Kija je aktivna na društvenim mrežama i redovno dijeli sa svojim pratiocima šta joj se dešava u privatnom životu, ali i kakve stavove ima o bitnim pitanjima u društvu.

Foto: Youtube Printscreen/HYPE TV

Snimak koji je Kristina danas okačila na svom Instagram storiju podigao je veliki prašinu, a svi se pitaju da li je na taj način indirektno odgovorila, na vjerovatno, veliki broj poruka i pitanja koje od juče dobija.

– Žena treba da kažu svima da od*ebu. Umorne od osuđivanja da biraju da li će birati da imaju decu ili nemaju, da imaju decu i vrate se na posao, da imaju decu i ne vrate se na posao, biti previše mršave, previše debele, previše neambiciozne, previše zgodne, nedovoljno zgodne ili samo što se usuđuju da budu žive. Žene su pod stresom da svako može da ode, ko ih j*be – glasila je poruka koju je Kija Kockar podijelila.

Podsjećamo, Sloba je juče organizovao gala proslavu povodom rođenja sina u jednom prestoničkom restoranu. Okupljeni mediji su ga upitali da li mu je neka od bivših djevojaka čestitala što je dobio sina, a on je dao kratak odgovor:

Foto: e-stock

– Ne znam da li su mi bivše čestitale. Nisam obraćao pažnju, ako jesu čestitale – hvala im. Stiglo mi je brdo poruka.