EVO GDJE ĆE RADITI KĆERKA SAŠE POPOVIĆA: Otac joj je milioner, kupio joj je STAN, a njena odluka ostavila sve u čudu

Kćerka Saše Popovića, Aleksandra, ne voli da se eksponira u javnosti, studirala je dva fakulteta, međutim ona je na iznenađenje mnogih napustila oba.

Njen otac Saša koristi svaku priliku da pokaže koliko je ponosan na kćerku Aleksandru. Ona je nedavno napustila porodični dom i započela samostalni život.

Saša, Suzana i Aleksandra

Nekadašnji vlasnik “Grand produkcije” poklonio joj je stan u kompleksu na Bežanijskoj kosi, koji je sagradio, ali i lokal kako bi počela privatni biznis.

− Suzana je u kući sa mnom. Kćerki i sinu kupili smo stanove, lokale i garažna mjesta i obezbijedili smo ih. Važno nam je da budemo blizu. Pošto sam penzioner, da me neko obilazi pod stare dane, a i mi da budemo blizu njih, daće Bog i unuci da dođu. Opremili smo im stanove, to im je najljepši novogodišnji poklon. Zaista su skromni, nisu ni ovo tražili, to je bila Suzanina i moja želja – rekao je nedavno Popović.

Aleksandra Popović

Aleksandra je u nekom trenutku napustila fakultet i po završetku kursa za manikir odlučila je da se ostvari u svijetu kozmetike.

− Ona je to završila i radi prijateljicama naše kuće, i to gratis. Kupili smo joj stan i lokal u bloku gdje gradim, tu ćemo joj otvoriti salon, a snajka, Danijelova žena, radiće šminku i, eto, neka tako zarađuju. Kćerka 8. marta puni 24 godine. Tjeram je da položi vozački ispit, evo tata će da ti kupi auto, ali ona nije bila zainteresovana, ali, evo, sad sam je konačno natjerao da položi i kupio sam joj „smarta“– rekao je Popović za Kurir.

Inače, iako njen otac ima milione i važi za jednog od najmoćnijih u ovdašnjem šou-biznisu, Aleksandra Popović izuzetno je skromna mlada žena. Nećemo pretjerati ako kažemo da njena skromnost fascinira.