Kamiondžija zaspao na putu, a kada ga je kolega probudio, napravio potez koji je razbjesnio region: “AKO STE MISLILI DA STE SVE U ŽIVOTU VIDJELI, OVO NISTE”

Snimak kamiondžije, sa dionice puta Slavonski Brod – Zagreb, šokirao je njegove kolege, ali i sve korisnike društvenih mreža. Naime, kada je vidio da kamion stoji sa strane na auto -putu, kolega iz BiH je prišao vozilu, a kada je prišao muškarcu za volanom, ubrzo se odigrao događaj koji ga je u istom ostavio zatečenog i razbjesnio.

Na Fejsbuk stranici “Teretnjaci”, osvanuo je snimak na kojem se vidi kako vozač iz Bugarske prvo spava za volanom, a zatim i odlazi sa lica mesta, kao da se ništa nije dogodilo. Sve je snimljeno pre nekoliko dana, kada je drugi vozač kamiona primetio da je njegov kolega stoji u srednjoj traci.

Dok je prilazio kamionu, plašio se da se muškarcu nešto nije dogodilo, budući da je kamion bio upaljen sve vrijeme. Dok je prilazio, vidio je da je muškarcu za volanom, glava pala, te su ga obuzele najcrnje misli. Međutim, kako je prišao bliže, vidio je da muškarac spava.

U trenutku kada ga je probudio, vozač, kako se ispostavilo porijeklom iz Bugarske, samo je nastavio da vozi, kao da se ništa nije dogodilo. Šokiran i preneražen, objavio je snimak uz opis da ovakvu scenu još nije vidio u svom životu.

https://www.facebook.com/watch/?v=550211747079668

Evo, care, ovako izgleda jedan od vozača koji je prelazio granicu cijelu noć. Ovo se desilo od Slavonskog Broda prema Zagrebu. Naišao sam misleći da je kolega ostao u kvaru, međutim, kad sam mu prišao sa strane, glava mu visi. Prvo što mi je palo napamet – nešto mu se desilo u vožnji, da li je živ uopšte. Upaljen je bio kamion, odmah je nastavio sa vožnjom, pokušao sam poslije da ga zaustavim da stane, ali ništa, ode Bugarin dalje. Ako ste mislili da ste sve u životu videli, ovo niste”, naveo je vozač svoje iskustvo.


Nažalost, nije navedeno kada je snimak nastao.

U komentarima koji su se ređali, korisnici su izrazili svoju ljutnju i nezadovoljstvo.