NOVAC STIŽE ZA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA: Evo ko će dobiti PARE do 4. marta

Sunce je u Ribama, a Venera u Ovnu, tako da će planetarne prilike pojedinim horoskopskim znacima više odgovarati za novac nego ostalima.

Pred nama je veoma važna nedelja, jer Saturn, planeta koja određuje našu sudbinu, broji poslednje dane svog boravka u Vodoliji, pa nije dobro da se držimo starih stvari.

Isto tako treba da znamo da u sledećoj nedelji nije povoljnan momenat da podižemo kredit.

Ukoliko se pitate ko će imati novac do 4. marta, to su horoskopski znakovi među kojima su Bikovi, Ribe, Djevice i Strijelčevi.

BIK
Naglašeno polje Riba donosi vam novac preko prijatelja. Merkur u Ribama donosi vam priliku da zaradite na osnovu nekog posla koji ćete raditi sa prijateljima. Pošto je tu umiješan i Neptun, onda treba da se čuvate velikih obećanja o novcu.

RIBE
Ovo je sezona vašeg znaka i zbog toga vam je dobro. Međutim, Jupiter i Venera u Ovnu donose vam sreću finansijskom planu. Zbog toga možete da igrate igre na sreću, ali je najvažnije da znate da ne treba da brinete o finansijama.

STRIJELAC
Saturnov aspekat sa Marsom donosi vam novac koji ste zaslužili. Biće važnih pregovora o novcu i nije isključeno da ćete uspjeti da profitirate. U narednom periodu je sreća na vašoj strani zbog Jupitera u Ovnu.

DJEVICA
Venera u osmom polju donosi vam odličan period za raspolaganje tuđom imovinom i rješavanje pitanja nasljedstva. Imate mogućnost da dobijete veliki novac u narednom periodu. Takođe treba da igrate igre na sreću