BILA JE MISS JUGOSLAVIJE I PJEVAČICA, A ONDA JE NESTALA: Rodila sina, zadesila ju je tragedija, a danas izgleda skroz drugačije

Pjevačica Andrijana Anči Dabetić i bivša mis Jugoslavije, devedesetih je bila omiljena i među fudbalerima.

Već sa 15 godina jenastupala sa bendom, a 1992. godine je snimila svoj prvi album pod nazivom “Anđeo za umornu dušu” i tada je počela njena velika popularnost.

Snimila je šest muzičkih albuma, a onda se iznenada povukla sa scene.

Rodila je sina Marka, ali ime oca ostalo je misterija jer nikad nije željela da otkrije njegov identitet.

– Markov tata je poginuo u saobraćajnoj nesreći. Bio je to užasan period, koji nisam mogla da koristim za pojavljivanje u novinama i do sada nisam nikome pričala o tome. Sigurna sam da bi mnogi takva dešavanja u životu iskoristili da se piše o tome i da ih drugi sažaljevaju, ali meni nije bilo do takve vrste eksponiranja. Bilo mi je mnogo teško, mesec dana praktično nisam izlazila iz kuće, ali onda sam se trgla i potpuno se posvetila sinu, jer nisam mogla ništa da promenim. Mnogo mi je bilo teško zbog Marka koji je ostao bez oca, jer biće perioda u životu kada će mu on sigurno trebati. Ali život ide dalje – rekla je Anči svojevremeno za “Svet”.

Svojevremeno se spekulisalo se o njenom odnosu sa kontroverznim biznismenom Jezdimirom Vasiljevićem, poznatijim kao “Gazda Jezda”. Odmah po ulasku u luksuznu vilu rijalitija “Parovi”, Anči je izjavila da nikada nije bila u vezi sa Vasiljevićem, već da joj je on samo finansirao karijeru.

– Mlađe generacije me znaju kao pjevačicu. Kad ljudi traže po internetu podatke o tebi naravno da im izađe i to da sam izabrana za najljepšu, pa mi kažu ”Jao vi ste bili mis”, ja kažem to je bilo odavno 1994.godine. A starije generacije koje su rasle sa mnom pamte taj period da sam bila misica. Međutim, pevanje je moja prva i najveća ljubav”, rekla je prošle godine za “Grand news”.

Kako kaže najveća ljubav joj je bio Vladan Lukić, a otkrila je i detalje veze sa Sinišom Mihajlovićem.

– Tako bih voljela da je to tačno, ali nije. On je jedan od najljepših fudbalera. Zabuna je nastala jer sam u to vreme često bila u Milanu i išla na utakmice. Moj tadašnji dečko je ličio na Maldinija. Neki novinar me je pozvao i rekao da sam viđena na stadionu, da ne prijavljujem ko mi je dečko i tako je ta priča otišla. A ja sam Paola vidjela na utakmicama i jednom u diskoteci – objašnjava pjevačica.

Ističe da nije htjela da bude samo žena fudbalera, te da zato vjerovatno i nije uspjela njena veza sa Sinišom Mihajlovićem.

– Sa Sinišom Mihajlovićem je bilo zanimljivo i slatko, bio je na mom rođendanu, otvarao je šampanjac. To je kratko trajalo. Nismo imali mnogo vremena za nas. Te godine sam osvojila titulu mis i pjevala sam. Od sedam dana šest sam radila. On je živio u Đenovi. Imao je pauzu u prvenstvu, planirao je more, ali sam ja imala ugovorene nastupe tokom čitave sezone. Takođe, nisam htjela da budem samo djevojka nekog fudbalera. Vidjeli smo se poslije toga možda jednom, dva puta na nekim dešavanjima – ispričala je Anči.