ALEKSANDRA RADOVIĆ SMRŠALA 10 KILA I IZNENADILA POJAVOM: A izbacila samo 1 namirnicu iz ishrane

Pjevačica je sa 70 došla na idealnih 60 kilograma.

Aleksandra Radović jedna je od pjevačica koje veoma vode računa o svojoj liniji, ali u jednom periodu se ugojila, pa je morala da koriguje ishranu, a bacila se i na fizičke aktivnosti.

Ona je otkrila svoj vješto izbalansiran recept za dobru liniju, a ključno je to što izbjegava da jede tijesto. Ona doručkuje žitarice s jogurtom, ruča uglavnom piletinu sa spanaćem, a večera salatu.

„Imam balansiranu ishranu, pazim na unos hljeba, brašna, tijesta. Slatkiše volim, ali ih ne jedem stalno, već kada se baš zaželim. Za izgled je malo zaslužna i genetika jer u mojoj porodici svi izgledaju dobro i mlado“, kaže Aleksandra, koja uživa u sportu i u šetnjama.

„Svakog jutra idem na trening, to preporučujem svim ženama. Da biste gubili na kilaži, važna je svakodnevna fizička aktivnost. Za sve ove godine to se pokazalo kao dobitna kombinacija u borbi protiv suvišnih kilograma. Žene se obično vade da nemaju vremena, ali to ne smije da bude izgovor. Neka nađu neku teretanu u blizini i neka svako jutro po 45 minuta brzo hodaju na traci. Kad god imam višak slobodnog vremena, odradim duži trening ili odem na plivanje. Na proljeće i ljeto praktikujem i brzi hod u prirodi. Volim parkove i šume“, objasnila je pjevačica, koja je veoma disciplinovana kada su treninzi u pitanju.

„Volim čučnjeve, preskakanje vijače, trbušnjake sa šipkom i loptom. Ma sve mi prija! Vrlo često kada imam gostovanje u nekom jutarnjem programu, odmah pravo sa televizije sa sve šminkom odem na trening. Baš se trudim da ne propustim nijedan trening“, rekla je Radovićeva za „Informer“.