KOJA JE PRVA ŽIVOTINJA KOJU STE VIDJELI NA SLICI: Samo mali broj ljudi primjećuje jednu, a to otkriva vaše najdublje tajne

Životinje su moćna bića koja su nam po mnogo čemu slična. Pogledajte sliku- ono što prvo uočite u testu otkriva najdublje tajne vaše ličnosti

Životinje su čudesna bića sa kojima imamo mnogo više sličnosti nego što nam se čini jer mnoge svoje osobine možemo prrepoznati kod njih. Pogledajte dobro sliku iz ovog psiho testa. Životinja koju prvo vidite daće vam duboki uvid u vašu ličnost.

Šta ste prvo uočili?

Sova

Dubina vaše psihe je nerazumljiva za običnog čovjeka. Djelujete mistično i nedokučivo, od svoje okoline često krijete svoje prave misli. Sova je u određenim kulturama simbol “sjenke”, tj. predstavlja onaj dio našeg bića koje čuvamo u tajnosti. Za vas je introspekcija najbolji način da otkrijete sebe.

Tigar

Vi ste neko ko se tokom života stalno suočava sa poteškoćama i problemima. Iako vas nedaće stalno šibaju, vi uvijek uspjevate da se iz njih izvučete. Ljudima često djelujete krhko, imaju potrebu da vas zaštite jer ne vide vašu unutrašnju snagu koja je nevjerovatna.

Vuk

Vuk simbolizuje lojalnost, ali i samoću. Navikli ste da sve možete sami, da se ne plašite, što je sjajno, ali čovjek koji ne zna za strah često srlja, jer je nepromišljen. Živite prateći svoje instikte, što nekada može da bude dobro, ali morate da poradite i na razvijanju logike i razuma.

Lav

Drugima odajete utisak samodovljnosti, izgledate moćno, ali vaš najveći problem je kontrola emocija. Od drugih često krijete ljutnju i bes, što je pogrešno. Dopustite sebi “slabost” ne morate uvijek da djelujete jako. Ako vas nešto ljuti, pokažite to, jasno I glasno. Potiskivanje osjećanja vodi dubokom nezadovoljstvu. Vaše emocije su deo vašeg karaktera i treba da naučite da živite sa njima.

Pas

U duši ste veliko dijete, drugima često djelujete kao da živite u nekom svom svijetu. Često pristupate životu naivno, jer ste dobronamjerni prema svima. Zbog toga ste često bili povrijeđeni. Potrebno je da na sve načine pokušate da skupite hrabrost i da ponovo pokušate. Jedan promašaj nije neuspjeh, jedno razočarenje ne čini život! Nastavite da vjerujete u dobro!

Zmija

Vi ste samouvjereni i hrabri. Djelujete kao neko ko drži sve konce u svojim rukama, koga ne dotiču problemi, kao neko ko ostaje hladan dok sve oko njega gori. Međutim, iako djelujete hladno i distancirano i sve možete sami, i vama je potreban neko ko će vas zaštititi ili posavjetovati kada je to potrebno.

Slijepi miš

Vaša inteligencija i intuicija su veoma razvijene. Vi, poput slijepog miša koji vidi u mraku, lako “čitate” druge, njihova osjećanja i prave namjere. Vaše šesto čulo može da vas odvede do neslućenih visina, samo ako riješite da pokažete malo više ambicije i da prestanete da se krijete u sjenci. Možete da zasjenite, imate sve preduslove za to!

Izvor: Sensa