NOVAC STIŽE ZA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA: Evo ko će dobiti PARE do 11. marta

Za samo tri dana, Saturn, planeta koja određuje našu sudbinu, ulazi u Ribe, nakon skoro 30 godina, što će itekako uticati na finansijsko stanje pojedinih horoskopskih znakova.
Naglašen znak Riba ukazuje da treba da budemo oprezni kada su obećanja u pitanju, ali i da realnije sagledamo cjelokupnu situaciju u kojoj se nalazimo.

Uskoro ulazimo u najvažniji astrološki period u godini, jer Saturn 7. marta ulazi u Ribe.

Ukoliko se pitate ko će imati novac do 11. marta, to su horoskopski znakovi među kojima su Vodolije, Ribe, Rakovi i Djevice.

VODOLIJA

Pred vama je uspešan period za novac. Riba može da vam bude odličan partner za zaradu novca. Ovo je period godine u kojem ćete shvatiti kako najbolje da unovčite svoje ideje i zarađujete iz više izvora.

RIBE
Saturn, planeta koja nije bila u vašem znaku 30 godina, vraća se u Ribe, tako da treba da se spremite za period u kojem ćete morati više da štedite. Venera i Jupiter u Ovnu čuvaju vaše polje finansija do 16. maja, tako da možete da očekujete novčani dobitak.

RAK
Sunce u Ribama vam odgovara, pa imate novac, ali treba da se čuvate lažnih obećanja. Neko će vam dati obećanje o ogromnom novcu, koji neće biti toliki koliki vam je najavljen. Posredstvom Ovna možete da zaradite.

DJEVICA
U odličnom ste periodu za razgovore o novom poslovnom partnerstvu koje može da vam bude isplativo. Pojedine Device čuće za neko nasljedstvo, a dobar je period za dobijanje sponzorstva za poslovne projekte.